Kuva: AOP

Mitä mieltä ex-puoliso Alex Rodriguez on Jennifer Lopezin avioitumisesta? Lähde kertoo

20.07.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Alex Rodriguez ja Jennifer Lopez erosivat keväällä 2021.

Jennifer Lopez, 52, meni naimisiin Ben Affleckin, 49, kanssa lauantaina 16. heinäkuuta. Pari vihittiin pienimuotoisessa tilaisuudessa Las Vegasissa. Avioitumisen yhteydessä Lopez otti käyttöön Affleckin sukunimen.

Moni on varmaankin miettinyt, mitä Lopezin ex-puoliso Alex Rodriguez, 46, ajattelee Lopezin avioitumisesta. Entisen baseball-pelaajan läheinen lähde paljastaa Us Weekly -julkaisulle, että Rodriguez ei ole naimisiinmenouutisesta moksiskaan.

- Hän on onnellinen Lopezin puolesta ja siitä, että tämä on sen ihmisen kanssa, kenen kanssa hänen kuuluukin olla, lähde kertoo.

Lähde ottaa esiin, että Rodriguez on itsekin nyt onnellisessa parisuhteessa. Mies on tapaillut fitnessmalli Kathryn Padgettia. Kaksikko yhdistettiin toisiinsa ensimmäisen kerran vuoden alussa.

- Hän matkustelee ympäriinsä ja elää täysillä. Hän on keskittynyt perheeseensä ja uraansa, lähde sanoo.

Samaisen lähteen mukaan Rodriguezilla ei ole jäänyt mitään hampaankoloon siitä, miten suhde Lopezin kanssa loppui. Rodriguezin kerrotaan toivovan Lopezille vain kaikkea parasta.

Rodriguez ja Lopez erosivat keväällä 2021. Pari oli yhdessä viiden vuoden ajan, ja he ehtivät olla kihloissa noin kaksi vuotta.

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat menneet naimiisiin - Lopez otti puolisonsa sukunimen

Lue myös: Alex Rodriguez kommentoi ensimmäistä kertaa eroaan Jennifer Lopezista

Lähteet: Us Weekly, Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat