Kuva: AOP

Brad Pitt yllätti ensi-iltalookillaan - pukeutui hameeseen

21.07.2022 14:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijätähti nähtiin hameeseen pukeutuneena uuden elokuvansa ensi-iltatilaisuudessa.

Näyttelijä Brad Pitt, 58, yllätti ensi-iltalookillaan Berliinissä tiistaina. Mies markkinoi parhaillaan uutta Bullet Train -elokuvaansa, ja Berliinissä tähti säväytti hameessa.

Pitt oli valinnut ylleen ruskean polvipituisen hameen, jonka hän oli yhdistänyt niin ikään maanläheisiin sävyihin. Hänen yllään oli myös ruskea takki ja haalean pinkki paita. Lookin kruunasivat mustat maihinnousukengät ja aurinkolasit. Hame jätti näkyville Pittin jalkoja koristavat tatuoinnit.

(kuva: AOP)

Pitt on jo aikoja sitten ennustanut, että hameista tulee myös miehille yleinen vaatekappale. Pitt puhui aiheesta vuonna 2004 mainostaessaan silloista Troija-elokuvaansa.

- Ensi kesään mennessä miehet pukeutuvat hameisiin. Se on ennustukseni ja julistukseni, Pitt sanoi.

Ihan näin ei käynyt, mutta viime vuosina useat julkkismiehet ovat venyttäneet vaatteiden totuttuja sukupuolirajoja. Kirjoitimme vuonna 2021 siitä, että esimerkiksi Post Malone, Harry Styles, Tuure Boelius ja Jani Toivola ovat näyttäneet esimerkkiä siitä, että mekot ja hameet pukevat myös miehiä.

Pitt esittää Bullet Train -elokuvassa salamurhaajaa, joka loppuunpalamisen jälkeen palaa toimeensa. Toimintakomedia tulee Suomessa ensi-iltaan 5. elokuuta.

Lue myös: Brad Pitt heittäytyi hurjaksi - karatepotku punaisella matolla!

Lue myös: Brad Pitt kertoo olevansa kasvosokea - "Kukaan ei usko minua"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat