Kuva: AOP

Jason Momoa joutui liikenneonnettomuuteen - vastaantullut moottoripyöräilijä kääntyi näyttelijän auton eteen

25.07.2022 10:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Onnettomuutta ja sen tarkkaa aiheuttajaa tutkitaan edelleen.

Näyttelijä Jason Momoan, 42, kerrotaan jotuneen liikenneonnettomuuteen sunnuntaina 24. heinäkuuta. Hollywood Life -julkaisun saaman poliisiraportin mukaan Momoa ajoi vuoden 1970 Oldsmobile-autollaan Kalifornian Old Topanga Canyon Roadilla, kun vastaantulevien kaistalta oli tulossa moottoripyöräilijä Vitaly Avagimyan.

Yhtäkkiä Avagimyan ylitti tien keskiviivat ja kääntyi Momoan puoleiselle kaistalle. Teon seuraamuksena moottoripyörä osui Momoan auton keulan vasemmalle puolelle ja Avagimyan lensi ajoneuvonsa päältä. Lähteiden mukaan Avagimyan kimposi Momoan auton tuulilasin ja konepellin kautta tien sivuun, mutta onnistui laskeutumaan jaloilleen.

Kolarin jälkeen Momoa poistui autostaan ja meni auttamaan loukkaantunutta Avagimyania. Momoa onnistui viittomaan ohi ajavalle autoilijalle merkiksi pysähtyä, jonka jälkeen he soittivat hätänumeroon.

”Herra Avagimyan kuljetettiin ambulanssilla Northridgen sairaalaan lievien, ei henkeä uhkaavien, vammojen lääketieteelliseen hoitoon. Herra Momoa ei loukkaantunut onnettomuudessa ja hän pysyi onnettomuuspaikalla koko tutkimuksen ajan”, raportissa lukee.

Raportin mukaan onnettomuuden molemmat osapuolet siis voivat toistaiseksi hyvin. Onnettomuutta ja sen tarkkaa aiheuttajaa tutkitaan edelleen. Toistaiseksi ei ole varmaa, onko kolarin myötä Momoan tai Avagimyan välille tulossa myöhemmin oikeudellisia jatkotoimeinpiteitä.

Momoa ei ole toistaiseksi kommentoinut onnettomuutta lainkaan. Momoan tiedetään itse myös ajavan silloin tällöin moottoripyörällä. Viimeksi Momoa nähtiin ajavan moottoripyörällään Malibussa alkuvuodesta.

TMZ-julkaisu sai käsiinsä videon onnettomuuspaikalta kolarin jälkeen. Kyseisellä videolla nähdään muun muassa Momoa kävelemässä autolleen, kun hänen takanaan on  ambulansseja. Koko videon voit katsoa alta.

 Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Jason Momoa poseeraa yhdessä lastensa kanssa - ottaa kantaa valtamerten tilaan

Lue myös: Jason Momoan ja Eiza Gonzálezin suhde on ohi - "He olivat hyvin erilaisia"

Lähteet: Hollywood Life, TMZ

Kilpailut

Uusimmat