Kuva: AOP / EPA-EFE

Huhu: Elon Muskilla ja Googlen perustajan vaimolla suhde - aneli ystävältään anteeksiantoa polvillaan

25.07.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Elon Muskin henkilökohtainen elämä on ollut runsaasti otsikoissa viime aikoina. Nyt maailmalle on levinnyt tieto teknologiamiljardöörin suhde ystävänsä vaimon kanssa.

Teknologiamiljardööri Elon Muskilla, 51, kerrotaan olleen suhde pitkäaikaisen ystävänsä, Googlen perustajana tunnetun Sergey Brinin, 48, puolison Nicole Shanahanin kanssa.

Lyhyen suhteen kerrotaan olleen viime joulukuussa, jolloin Brin ja Shanahan olivat jo eronneet, mutta asuivat edelleen yhdessä. Muutamaa viikkoa myöhemmin Brin haki avioeroa puolisostaan.

Väitetty suhde on ollut samoihin aikoihin, kun Musk sai lapsen entisen puolisonsa, muusikko Grimesin, 34, kanssa.

Nicole Shanahan ja Sergey Brin syyskuussa 2021. (kuva: AOP / Shutterstock)

The Wall Street Journal -julkaisun mukaan väitetty suhde on vahingoittanut Brinin ja Muskin välejä. Brinin kerrotaan muun muassa hankkiutuneensa eroon Muskin yrityksiin tekemistä sijoituksista. Brinin kerrotaan avustaneen Muskin sähköautoja valmistavaa Tesla-yritystä lähes puolen miljoonan euron edestä vuoden 2008 finanssikriisin aikaan, kun Muskin yritys kärsi tuotantovaikeuksista.

Muskin kerrotaan anelleen polvillaan anteeksiantoa ystävältään aiemmin tänä vuonna. Julkaisun mukaan Brin on ottanut anteeksipyynnön vastaan, mutta kaksikon välit ovat niin tulehtuneet, etteivät he ole tällä hetkellä puheväleissä.

Shanahan on kommentoinut avioeroaan aiemmin tässä kuussa Puck-sivustolle.

- Toivon, että minä ja Sergey voimme mennä eteenpäin arvokkaasti, rehellisesti ja rauhanomaisesti lastemme vuoksi. Teemme molemmat töitä tämän eteen, Shanahan kommentoi.

Musk on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa erityisesti yksityiselämänsä vuoksi. Hiljattain kävi ilmi, että Musk oli saanut kaikessa hiljaisuudessa kaksoset yrityksensä työntekijän kanssa vain muutama viikko ennen miljardöörin ja Grimesin yhteisen lapsen syntymää. Tieto kaksosista johtikin Muskin ja tämän puolison, näyttelijä Natasha Bassettin, 29, eroon.

Myös Muskin isä Errol Musk, 76, nousi hiljattain otsikoihin paljastettuaan saaneensa lapsen tytärpuolensa kanssa.

Musk on kiistänyt suhdehuhut. Hänen mukaansa uutinen on "täyttä kukkua."

Lue myös: Elon Muskin isä kertoo saaneensa salaa lapsen tytärpuolensa kanssa: 'Olemme maan päällä lisääntyäksemme'

Lue myös: Elon Musk ja Natasha Bassett eroavat kaksosuutisen myötä - läheinen lähde vahvistaa tiedon

Lue myös: Elon Musk lomailee Kreikassa yhdessä mysteerinaisen kanssa - alle viikko erouutisesta

Lähde: Hollywood Life

Juttua muokattu 26.7.2022: Lisätty tieto Muskin suhteen kiistämisestä.

Kilpailut

Uusimmat