Kuva: AOP

Ben Affleck nukahti veneen kannelle kesken lomanvieton - kuvat muuttuivat hetkessä meemeiksi

25.07.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijän torkkuhetki kesken venematkan on naurattanut sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä Ben Affleck, 49, viettää paraikaa kuherruskuukautta tuoreen vaimonsa, laulaja-näyttelijä Jennifer Lopezin, 53, kanssa romantiikan pääkaupungissa Pariisissa.

Kesken venematkan Affleckilla tuli kuitenkin uni, joka tallentui myös pararazzin kameraan. Kuvat suu auki torkkuvasta näyttelijästä ovatkin aiheuttaneet hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

"Maanantaiaamu", yhdessä julkaisussa sanaillaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

"Tarot-pakkani sen jälkeen, kun kysyn viidettä kertaa saman kysymyksen peräjälkeen",
toinen Instagramin käyttäjä kirjoittaa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tuore aviopari saapui Pariisiin torstaina 21. heinäkuuta yhdessä lastensa kanssa. Pariskunta onkin nähty muun muassa illallistamassa ja shoppailemassa läheisissä tunnelmissa.

Lopez ja Affleck menivät naimisiin vain viikko sitten Las Vegasissa. Lopez kertoi asiasta viikottaisessa uutiskirjeessään.

"Me teimme sen. Rakkaus on kaunista. Rakkaus on lempeää. Ja selvisi, että rakkautemme on kärsivällinen. Eilen illalla lensimme Las Vegasiin, seisoimme jonossa neljään muun pariskunnan kanssa, jotka olivat tehneen matkan samasta syystä maailmaa hääpääkaupunkiin", laulaja kirjoitti.

Pariskunnalla on takanaan pitkä historia. Ensimmäisen kerran kaksikko kihlautui vuonna 2002, mutta suhde päättyi eroon vuonna 2004. Rakkaus roihahti kuitenkin uudelleen kaksi vuosikymmentä myöhemmin, sillä helmikuussa 2021 suhde lämpeni jälleen romanssiksi ja he menivät kihloihin huhtikuussa 2022.

Lopezilla on suhteestaan Marc Anthonyn kanssa kaksoset Max ja Emme. Affleckilla on puolestaan entisen puolisonsa Jennifer Garnerin kanssa kolme yhteistä lasta: Violet, Seraphina ja Samuel.

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat menneet naimiisiin - Lopez otti puolisonsa sukunimen

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck aikovat pitää suuret hääjuhlat - juhlat pidetään pian

Lue myös: Mitä mieltä ex-puoliso Alex Rodriguez on Jennifer Lopezin avioitumisesta? Lähde kertoo

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat