Kuva: AOP / EPA-EFE

Elon Musk kiistää suhdehuhut - "Tämä on täyttä kukkua"

26.07.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Teknologiamiljardöörin uutisoitiin aiemmin olleen suhteessa ystävänsä vaimon kanssa.

Teknologiamiljardööri Elon Musk, 51, kiistää olleensa suhteessa ystävänsä, Googlen perustajana tunnetun Sergey Brinin, 48, vaimon kanssa.

Huhu Muskin ja Nicole Shanahanin suhteesta levisi julkisuuteen The Wall Street Journalin uutisoitua asiasta. Muskin mukaan huhut eivät pidä paikkaansa.

"Tämä on täyttä kukkua. Sergey ja minä olemme ystäviä, olimme juhlimassa eilen illalla yhdessä! Olen nähnyt Nicolen kahdesti kolmen vuoden aikana, molemmilla kerroilla ihmisiä oli paljon paikalla. Ei mitään romanttista", suhdehuhujen keskellä oleva Musk kommentoi Twitterissä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Alkuperäisen uutisen mukaan Muskin ja Brinin ystävyyssuhde olisi katkennut väitetyn suhteen myötä, mutta Twitterissä leviää paraikaa yhteiskuva Muskista ja Brinistä, jonka kerrotaan olevan otettu sunnuntaina 24. heinäkuuta.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Muskin kerrottiin aiemmassa uutisessa anelleen polvillaan anteeksiantoa ystävältään. Brinin kerrottiin ottaneen anteeksipyynnön vastaan, mutta kaksikon välien kerrottiin olevan niin tulehtuneet, etteivät he olisi puheväleissä.

Musk on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa erityisesti yksityiselämänsä vuoksi. Hiljattain kävi ilmi, että Musk oli saanut kaikessa hiljaisuudessa kaksoset yrityksensä työntekijän kanssa vain muutama viikko ennen miljardöörin ja Grimesin yhteisen lapsen syntymää. Tieto kaksosista johtikin Muskin ja tämän puolison, näyttelijä Natasha Bassettin, 29, eroon.

Myös Muskin isä Errol Musk, 76, nousi hiljattain otsikoihin paljastettuaan saaneensa lapsen tytärpuolensa kanssa.

Lue myös: Elon Muskilla ja Googlen perustajan vaimolla suhde - aneli ystävältään anteeksiantoa polvillaan

Lue myös: Elon Musk havittelee eksäänsä Natasha Bassettia takaisin - niin läheinen lähde ainakin väittää

Lue myös: Elon Musk lomailee Kreikassa yhdessä mysteerinaisen kanssa - alle viikko erouutisesta

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat