Kuva: Shutterstock

Titanic ja Omen -elokuvista tunnettu David Warner on kuollut - yli 200 roolia uran aikana

26.07.2022 11:45 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijän ura alkoi jo 1960-luvun alkupuoliskolla.

Muun muassa Titanic ja Omen -elokuvista tunnettu näyttelijä David Warner on kuollut 80 vuoden iässä. Näyttelijän perhe on vahvistanut tiedon Warnerin kuolemasta. Hän menehtyi viihdeteollisuuden henkilöille tarkoitetussa Denville Hallin hoitolaitoksessa.

Perheen BBC-uutissivustolle antamassaan lausunnossa todetaan, että perhe ja ystävät jäävät kaipaamaan edesmennyttä näyttelijää.

- Hänet muistetaan hyväsydämisenä, anteliaana ja myötätuntoisena miehenä, kumppanina ja isänä. Hänen jälkeensä jättämä, uskomaton työ on koskettanut vuosien aikana monia. Sydämemme ovat särkyneet, lausunnossa todetaan.

Warner muistetaan erityisesti pahiksen rooleistaan. Elokuvassa Titanic hän näytteli elokuvan pääpahiksena tunnetun Billy Jamesin aisaparia Spicer Lovejoyta.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yksi Warnerin tunnetuimmista rooleista on valokuvaaja Keith Jenningsin hahmo vuonna 1976 ilmestyneessä Omen-kauhuelokuvassa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kaiken kaikkiaan Warner on tehnyt uransa aikana yli 200 roolisuoritusta niin elokuvissa, sarjoissa kuin ääninäyttelijänä. Hän on esiintynyt ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 1962 ilmestyneessä We Joined the Navy -elokuvassa.

Warneria jäävät kaipaamaan hänen puolisonsa Lisa Bowerman, poikansa Luke, tytärpuolensa Sarah, hyvä ystävänsä Jane Spencer sekä hänen ensimmäinen vaimonsa Harriet Evans.

Lue myös: Elvis-elokuvan näyttelijä on kuollut - löydettiin kotoaan menehtyneenä

Lue myös: Ivana Trump on kuollut - läheiset muistavat edesmennyttä vaimoa ja äitiä

Lue myös: James Caan on kuollut - kymmeniä rooleja tehnyt näyttelijä muistetaan erityisesti Kummisetä-elokuvista

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat