Kuva: AOP

Britney Spears raivostui suunnattomasti äidilleen: "On sinulla pokkaa"

26.07.2022 20:45 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Äiti-tytär-suhde muuttui entistä pahemmaksi, kun Britney Spears vastasi äitinsä julkaisuun somessa.

Monelle on tullut selväksi, ettei pop-tähti Britney Spearsillä, 40, ole kovinkaan hyvät välit perheenjäseniinsä. Etenkin äiti Lynne Spears, 67, isä James Spears, 70, ja sisko Jamie Lynne Spears, 31, ovat olleet laulajan suurimmat vihankohteet, mistä tähti on kertonut avoimesti Instagram-julkaisuissaan. Spears on esimerkiksi väittänyt, että hänen äitinsä ja siskonsa ovat käyttäneet häntä hyväkseen suosion vuoksi.

Huonoista väleistä huolimatta Spearsin äiti on monesti yrittänyt osoittaa tyttärelleen rakkauttaan somessa. Lynne Spears päättikin osoittaa tämän jälleen julkaisemalla Instagram-tilillään heidän välisen teksiviestinsä sekä vastausviestin pop-tähden ystävältä Jansen Fitzgeraldilta. Kuvan ohella Spears kirjoitti tyttärelleen lyhyen viestin.

”Britney, minulla on myös meidän kaikki keskustelumme tallella. Minuun sattuu puolestasi, koska ajattelet, että ihmiset, jotka rakastavat sinua eniten, olisivat pettäneet sinut. Anna minun tulla luoksesi! Rakastan sinua”, Spears kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Spearsin äiti on aikaisemmin yrittänyt saada yhteyden tyttäreensä muun muassa onnittelemalla laulajaa somessa, kun hän meni naimisiin näyttelijä Sam Asgharin kanssa viime kesäkuussa. Tuolloin pop-tähti ei kiinnittänyt huomiota äitinsä Instagram-julkaisuun lainkaan.

Spears ei kuitenkaan lämmennyt äitinsä uusimmalle julkaisulle, vaan suorastaan raivostui  entisestään. Myöhemmin Spears julkaisi Instagram-tilillään vihaisen viestin, jossa hän syyttää äitiään monesta menneisyyden asiasta.

Spears esimerkiksi syyttää äitiään siitä, että hän oli piilottanut kuvat, joissa Spears esiintyy lastensa kanssa. Lisäksi Spears mainitsee tapauksen, jossa hänen äitinsä asui hänen rantakodissaan, kun laulaja itse ei saanut holhouksen alaisena edes autonsa avaimia.

”Kerroitko heille myös, että minulla oli kolme kertaa viikossa AA-ryhmän kokouksia, vaikka minä vihaan alkoholia? Leiki siis vastuullista ja täydellistä vanhempaa ja mene kirkkoon Louisianaan. Se on vitsi! Te kaikki pilasitte elämäni. Enkä muista saaneeni koskaan sinulta tekstiviestiä”, Spears avautuu.

”On sinulla pokkaa näyttää tekstiviestisi, kun tiedät, että te satutitte minua niin pahasti, ettei se ole edes hauskaa”, Spears lisää.

Spears jatkaa pitkässä julkaisussaan äitinsä syyttelyä. Spears esimerkiksi sanoo, että hänen äitinsä oli osallistunut holhouksen suunnitteluun jo viikkoja etukäteen ja valehteli tyttärelleen olleensa täysin tietämätön asiasta. Lopuksi Spears nostaa esille, miten hänen äitinsä julkaisi elämäkerran, jossa vanhempi kehtasi kertoa tyttärensä sydänsuruista ja siitä, miten tähden lapset otettiin huostaan.

”Sinä väärinkohtelit minua. Kyllä, sanon sen ääneen. Olen hämmästynyt, että leikit edelleen rukoilevaa ja rakastavaa äitiä”, Spears sanoo.

Spearsin äiti ei ole toistaiseksi vastannut tyttärensä julkaisuun. Spearsin koko julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Britney Spears lauloi uuden version hittikappaleestaan - somessa ihastuttiin acapella-versioon

Lue myös: Britney Spears sanoi suorat sanat Hollywoodista - "Mieluummin hengaisin kodittomien kanssa!"

Lähteet: Independent UK, Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat