Kuva: AOP / EPA-EFE

Kevin Hart nimeää huonoimman Dwayne Johnsonin tähdittämän elokuvan - oletko samaa mieltä valinnasta?

01.08.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijäkaksikko Kevin Hart ja Dwayne Johnson ovat hyviä ystäviä.

Koomikko ja näyttelijä Kevin Hart, 43, ei jätä väliin mahdollisuutta nimetä ystävänsä, näyttelijä Dwayne Johnsonin, 50, surkeinta elokuvaa.

Hart vieraili hiljattain Watch What Happens Live -ohjelmassa, jossa ohjelman juontajana toimiva Andy Cohen halusi tietää, mikä on koomikon mielestä huonoin Johnsonin tähdittämä elokuva.

- Hammaskeiju, Hart vastasi empimättä juontajan kysymykseen.

Hammaskeiju on vuonna 2010 ilmestynyt komediaelokuva, jonka on ohjannut Michael Lembeck. Johnson näyttelee elokuvassa jääkiekkoilijaa, joka tunnetaan vastustajiensa hampaita irti lyövänä pelaajana. Johnson muuttuu elokuvassa itse hammaskeijuksi varastettuaan lapsen tyynyn alle jätetyn korvauksen irronneesta hampaasta.

Vuonna 2010 Johnson kertoi Parade-julkaisun haastattelussa varttuneensa lapsuutensa uskoen hammaskeijuun. Hän kertoi myös haastattelussa, miksi otti vastaan roolin vaaleanpunaiseen hammaskeijuna, joka pukeutuu vaaleanpunaiseen tutuun.

- Filosofiani on se, että on aina palkitsevaa saada yleisö nauramaan.  Minua ei haittaa pilailla itseni kustannuksella. Pidän itseä vähättelevästä huumorista. Mutta haluan kuitenkin yleisön nauravan kanssani, Johnson totesi tuolloin.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Dwayne Johnson ja Kevin Hart roastasivat toistensa vanhemmuutta: "Haluan tehdä päinvastoin"

Lue myös: Dwayne Johnson ja Kevin Hart toteuttivat suositun TikTok-haasteen - some täyttyi naurulla

Lue myös: Dwayne Johnson haluaisi yhden supervoiman - käyttäisi sitä ystäväänsä

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat