Kuva: AOP

Some ihastui Spider-Bieberiin - tähtiartistin toivotaan olevan seuraava Marvel-supersankari

15.08.2022 12:15 - Riia Frost

Justin Bieber pukeutui Spider-Man-asuun, mikä sai tähden fanit innostumaan.

Viime viikolla Suomessa esiintynyt artisti Justin Bieber, 28, yllätti monet faninsa kahdella Instagram-julkaisullaan lauantaina 13. elokuuta. Muusikko nimittäin julkaisi itsestään kuvia ikonisessa Marvelin Spider-Man-supersankarin asussa. Kyseiset kuvat on otettu tunteja sen jälkeen, kun Bieber esiintyi Unkarin Budapestissä. Julkaisuista ei käy ilmi, osallistuiko Bieber asussaan aikaiseen Halloween-juhlaan vai kenties yksityistilaisuuteen, jossa oli supersankariteema. 

Tähden ensimmäisessä julkaisussa on sarja kuvia, joissa Bieber nähdään Spider-Man-asussa eri ystäviensä kanssa. Kolmannessa kuvassa laulaja poseeraa supersankarin ikonisessa kyykkyasennossa. Neljännessä kuvassa artisti nähdään vaimonsa Hailey Bieberin, 25, kanssa, jolla on yllään pääkallokuvioinen paita, valkoiset hanskat ja sukat sekä mustat housut. Viimeiseen kuvaan on ikuistettu hetki, jossa Bieber esiintyy lavalla supersankariasu päällään.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Erityisesti Bieberin toinen julkaisu sai kommenttikentän täyttymään liekki- ja sydänemojeilla. Kyseisessä julkaisun ensimmäisessä kuvassa Bieber on riisunut Spider-Man-asuaan sen verran, että muusikon toinen käsi ja rintatatuointi näkyvät. Julkaisun seuraavissa kahdessa kuvassa nähdään artisti vaimonsa kanssa ja toisessa näistä pariskunta suutelee toisiaan.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Samana iltana Bieber nähtiin myös DJ Tay Jamesin kanssa tiskin takana samassa supersankarisasussa. Videoklippi kyseisestä hetkestä leviää hurjaa vauhtia esimerkiksi TikTok-sovelluksessa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa TikTok-julkaisun täältä.

Fanit ehdottavat Bieberiä uudeksi Spider-Maniksi

Bieberin julkaisut suositussa supersankarin asussa herättivät niin paljon ihailua, että moni olisi valmis näkemään idolinsa jopa valkokankaalla Spider-Man-roolissa. Yksi oli jopa merkinnyt Marvel-studion kommenttiinsa, johon oli kirjoitettu ”teillä on uusi supersankarinne”.

”Okei, Spider-Man näyttää söpöltä”, yksi kirjoittaa.

”Spider-Bieber”, toinen nimeää idolinsa.

”Tehdään aloite, jolla saisimme Justinin uudeksi Spider-Maniksi”, kolmas ehdottaa.

Bieber ei ole toistaiseksi kommentoinut asuaan tai siitä syntynyttä ihailua millään tavalla. Bieberin kuitenkin tiedetään olevan suuri Spider-Man-fani. Esimerkiksi hän on ylistänyt vuonna 2012 The Amazing Spider-Man -elokuvaa Twitter-julkaisussaan. Lisäksi vuonna 2017 laulaja on sanonut Tom Hollandin olevan kaikkein paras Spider-Man-näyttelijä ja on jopa kutsunut tätä ikoniksi.

Justin Bieberin jotkut fanit innostuivat idolinsa asusta niin paljon, että he toivovat artistin olevan seuraava Spider-Man. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Justin Bieber jakoi tilannepäivityksen kasvohalvauksestaan - "Myrsky menee ohi"

Lue myös: Justin Bieber paljastaa kokeneensa hermoromahduksen - "Luulin avioliiton korjaavan ongelmani"

Lähteet: iHeart.com

Kilpailut

Uusimmat