Kuva: AOP

Jonah Hill ei aio enää mainostaa elokuviaan - 'Teen tämän suojellakseni itseäni'

19.08.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä kertoo kärsineensä ahdistuneisuudesta, jota pahentaa erityisesti esiintyminen mediassa.

Näyttelijä Jonah Hill, 38, kertoo ottaneensa uuden lähestymistavan projekteihinsa.

Superbad-elokuvasta tunnettu näyttelijä on saanut hiljattain valmiiksi Stutz-dokumenttielokuvan, jossa perehdytään mielenterveysasioihin yhdessä näyttelijän ja hänen terapeuttinsa kanssa.

Hill vastaa elokuvan ohjauksesta ja esiintyy elokuvassa, mutta hän on kertonut, ettei aio esiintyä mediassa mainostaakseen teostaan.

- Elokuvan teon aikana tehdyn itsetutkiskelun myötä olen ymmärtänyt, että olen kärsinyt ahdistuskohtauksista lähes 20 vuoden ajan. Niitä pahentavat erityisesti esiintymiset tiedotusvälineissä ja yleisötapahtumissa, Hill toteaa tiedotteessaan.

- Ette näe minua mainostamassa tätä, tai mitään tulevia elokuvianikaan. Otan tämän askeleen suojellakseni itseäni, näyttelijä jatkaa.

Näyttelijän mukaan tulevan elokuvan tarkoituksena on dokumentoida Hillin terapiakäyntejä sekä antaa työkaluja yleisölle mielenterveysongelmien kanssa kamppailemiseen.

Vaikka Hill kertoo vetäytyvänsä projektiensa promoamisesta, hän toivoo tulevan elokuvansa kohdalla työn puhuvan puolestaan.

- Olen kiitollinen, että elokuva saa maailmanensi-iltansa tänä syksynä järjestettävillä elokuvafestivaaleilla. En malta odottaa, että pääsen jakamaan elokuvan yleisön kanssa. Toivon, että se auttaisi vaikeuksissa olevia, Hill paljastaa.

Hill summaa vielä tiedotteessaan, että toivoo elokuvan normalisoivan mielenterveysongelmista puhumista.

Lue myös: Haluaisiko Jonah Hill tehdä jatkoa hittikomedialle? Kyllä, mutta vain yhdellä tavalla

Lue myös: Jonah Hillin mauton pila sai Netflixiltä nuhtelut: "Kollegoiden mielestä ei ollut hauskaa"

Lue myös: Huomasitko piilotetun kohtauksen Netflixin Don't Look Up -elokuvassa?

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat