Kuva: AOP / Tomi Natri

Väsymys vaivasi Vain elämää -tähtiä kuvauksissa, Pete Parkkonen paljastaa: "Päivät olivat 18-tuntisia"

29.08.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Väsymys johti muun muassa levottomuuteen ja vaikeuteen seurata keskusteluja.

Voit kuunnella Pete Parkkosen koko haastattelun alta tai Podplaysta.

Pete Parkkonen, 32, pääsee summaamaan tähänastista uraansa tulevalla Vain elämää -kaudella. Mies tuli julkisuuteen Idolsista vuonna 2008 ja on sittemmin julkaissut musiikkia sekä englanniksi että suomeksi. Mies on nähty myös monessa television viihdeohjelmassa, kuten Tanssii tähtien kanssa, Tähdet, tähdet ja viimeisimpänä Atlantin yli.

Parkkonen on fiilistellyt Vain elämää -ohjelmaa kertomalla sosiaalisessa mediassa, että kyseessä on ensimmäinen tv-ohjelma, jossa hän pääsee todella kertomaan, kuka hän on. Mies kuitenkin tarkentaa ohjelman lehdistötilaisuuden haastattelussa, että mitään lopullista vastausta hänen persoonastaan ohjelma ei tarjoa.

- Jengi pääsee näkemään enemmän, kuka olen, mutta etsin sitä vielä tällä hetkellä itse. Olen vielä matkalla, mutta ehkä jengi näkee sen, kun etsin itseäni, Parkkonen muotoilee Voice.fi:n haastattelussa.

Hän toivoo itsensä etsimisen matkan johtavan siihen, että hän osaa tulevaisuudessa käsitellä tunteitaan paremmin ja olla rauhallisempi.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Mitä katsojilta jää näkemättä?

Vain elämää -kuvaukset Hirvensalmen Satulinnassa on intensiivinen kokemus artisteille. Reilun viikon aikana kukin artisteista saa oman päivänsä, jolloin tämän artistin kappaleista esitetään uusia versioita ja aikaa vietetään yhteisten aktiviteettien parissa. Artisteista kuvataan inserttejä, heitä haastatellaan ja kaikki tapahtuu tiiviillä aikataululla. Nukkuminen jää vähemmälle.

- Päivät olivat 18-tuntisia, ja sitten piti yrittää nukkua. Koko ajan viedään joka suuntaan, tulee Suomen ykkösluokan musiikkiesityksiä, mennään tunteista toisiin ja puhutaan syvällisiä. Nauretaan, itketään, huudetaan ja iloitaan, Parkkonen summaa.

Artistien yhdessä jakamalla väsymystilalla oli kuvauksissa monia ilmenemismuotoja, mutta tv-ruudussa tämä ei välttämättä näy ollenkaan. Varsinaisiin jaksoihin päätyvä materiaali on luonnollisesti vain jäävuoren huippu kaikesta kuvauksissa koetusta.

- Uskon, että tällaiset puoli tuntia kestävät nauruhepulit on leikattu pois. Kuvaukset saattoivat pysähtyä, kun emme pystyneet keskittymään mihinkään, Parkkonen kertoo.

Yhdessä esityksessään Parkkosella oli niin kova lataus, että hän ei adrenaliinipäissään pystynyt heti istuutumaan takaisin yhteisen pöydän ääreen. Tässä kohtaa piti pitää vartin tauko ennen kuin Parkkonen pystyi asettumaan takaisin aloilleen.

Väsymys teki välillä tepposet artistien yhteisten keskustelujen äärellä.

- Välillä saattoi huomata siinä pöydässä jonkin syvällisen keskustelun aikana, ettei tiedä yhtään, mistä puhutaan. Kyllä siellä aika väsyneitä oltiin, mutta olimme sitä yhdessä. Se loi turvaa, Parkkonen sanoo.

Vain elämää alkaa Nelosella 9. syyskuuta. Pete Parkkosen päivää vietetään 7. lokakuuta. Parkkosen lisäksi kaudella ovat mukana Erika Vikman, Redrama, Meiju Suvas, Mikko Alatalo, Tommi Läntinen, Yona ja Jyrki 69.

Pete Parkkosen koko haastattelun pääset kuuntelemaan artikkelin alusta tai Podplaysta tästä linkistä. Haastattelussa Parkkonen kertoo myös muun muassa seksisymbolin maineestaan ja siitä, miten onnistui manifestoimaan Vain elämää -osallistumisen itselleen.

Lue myös: Redrama retkahti ennen Vain elämää -leiriä ja vielä sen jälkeen - takana oli 12 raitista vuotta

Lue myös: Erika Vikman havahtui ja teki suuria elämäntapamuutoksia - "Herääminen on tapahtunut"

Kilpailut

Uusimmat