Kuva: AOP / AOP

Millaiset ovat Kim Kardashianin ja Taylor Swiftin välit? Lähde kommentoi

31.08.2022 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Swift julkaisee uuden albumin Kim Kardashianin syntymäpäivänä. Kaksikolla on takanaan tapahtumarikas menneisyys.

Vuonna 2009 MTV Video Music Awards -tapahtumassa sattui välikohtaus, joka aiheutti puraa kahden artistin välille. Tuolloin räppäri Kanye West, 45, pomppasi lavalle Taylor Swiftin, 32, palkintopuheen aikana, otti Swiftin mikrofonin ja alkoi puhua siitä, miten hänen mielestään Beyoncé olisi ansainnut palkinnon Swiftin sijaan

Swiftin ja Westin välit tulehtuivat uudelleen vuonna 2016 Famous-kappaleen julkaisun myötä. Taylor Swift otti kantaa kappaleeseen ja sanoi tuohtuneensa säkeestä ”I made that bitch famous”. Tämän jälkeen Westin senaikainen puoliso Kim Kardashian, 41, astui kuvioihin. Nainen jakoi Snapchatissa videopätkiä, joissa kuullaan pätkiä Westin ja Swiftin välisestä puhelinkeskustelusta. Voit lukea lisää täältä.

Kardashianin ja Swiftin välit olivat pitkään hyvin huonot. Nyt keskustelua väleistä on herättänyt se, että Swift aikoo julkaista uuden albumin Kardashianin syntymäpäivänä 21. lokakuuta.

Kardashiania lähellä oleva lähde kuitenkin sanoo Hollywood Life -julkaisulle, että kaunaa ei enää ole.

- Kim on onnellinen, että kaikki paha veri on takanapäin. Hän ei näe asiassa [albumin julkaisussa] mitään negatiivista ja osaa jättää huonot välit menneisyyteen.

- Kim on mennyt eteenpäin jo aikoja sitten ja hän toivoo Taylorille ainoastaan kaikkea hyvää. Kim myös rakastaa Taylorin musiikkia.

Kim Kardashian täyttää 21. lokakuuta 42 vuotta. Swiftin uuden albumin nimi on Midnights.

Lue myös: Viihdemaailman kiistellyin puhelinkeskustelu vuodettiin ja some leimahti täysin - mistä on kyse?

Lue myös: Kim Kardashian voitti Hillary Clintonin laki-aiheisessa tietovisassa - molemmat lainoppineita

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat