Kuva: AOP

Kim Kardashian voitti Hillary Clintonin laki-aiheisessa tietovisassa - molemmat lainoppineita

26.08.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähden ja poliitikon välinen tietovisa päättyi Kardashianin eduksi.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, on ottanut poliitikko Hillary Clintonista, 74, mittaa juridisessa tietovisassa. Kamppailu päättyi tosi-tv-tähden voittoon.

Tietovisa on osa Hillaryn ja hänen tyttärensä Chelsea Clintonin tulevaa Gutsy-ohjelmaa. Visassa Hillary ja Kardashian vastaavat lakiaiheisiin kysymyksiin. Tosi-tv-tähti vastaa kysymyksiin nopeammin oikein 11 kertaa, päihittäen niin ikään lakia opiskelleen Hillaryn.

- Luulen, että hänen [Hillaryn] täytyisi kehittää reaktioaikaansa. Välillä huomasin äitini tietävän vastauksen, mutta hän ei vain osunut vastausnappiin ajoissa, Chelsea toteaa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashian aloitti lakiopintonsa vuonna 2018 ja joulukuussa 2021 tosi-tv-tähti kertoi läpäisseensä opintoihinsa liittyvän tasotestin. Hän onkin kertonut haaveilevansa oma asianajotoimiston perustamisesta.

- En ole koskaan työskennellyt minkään asian eteen niin paljon kuin tämän tutkinnon. Minun täytyy opiskella valtavasti ja keskittyä jokaisena minuuttina. Olen intohimoinen varsinkin niitä kohtaan, joista ajattelen, että heidät on tuomittu väärin perustein, Kardashian totesi aiemmin Vogue Hong Kongin haastattelussa.

Lue myös: Kim Kardashian auttaa kuolemaantuomittua vankia - aika käy vähiin

Lue myös: Kim Kardashianin mielessä pyörii varsinkin yksi unelma - 'Olen työskennellyt paljon sen eteen'

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat