Kuva: AOP

Sylvester Stallone vastaa ex-vaimonsa syytöksiin varojen tahallisesta tuhlaamisesta

30.08.2022 19:45 - Riia Frost

Sylvester Stallonen ja Jennifer Flavinin avioeroon on tullut dramaattinen käänne.

25 vuoden avioliiton jälkeen yrittäjä Jennifer Flavin, 54, jätti avioerohakemuksen aviomiehestään näyttelijä Sylvester Stallonesta, 76. Flavin kertoi heidän olevan edelleen ystäviä, ja että he ovat edelleen sitoutuneita tyttäriinsä Sistineen, 24, Sophia Roseen, 25, ja Scarlet Roseen, 20. Stallone kommentoi eroa kertomalla, ettei siihen ole muita syitä kuin, että he vain kasvoivat toisistaan erilleen.

Flavinin jättämässä avioerohakemuksessa on kuitenkin erittäin painavia syytöksiä Stallonea kohtaan. Flavin väittää, että Stallone olisi osallistunut avioliiton omaisuuden tahalliseen hävittämiseen, kuluttamiseen ja/tai tuhlaamiseen, millä on ollut haitallinen taloudellinen vaikutus varallisuuteen.

”Aviomiestäni tulisi kieltää myymästä, siirtämästä, luovuttamasta, rasittamasta tai tuhlaamasta omaisuutta oikeudenkäyntien ajaksi”, Flavin vaatii avioerohakemuksessaan.

Stallonen väitetyn teon vuoksi Flavin vaatii myös, että omaisuus jaettaisiin epätasaisesti hänen edukseen. Joidenkin arvioiden mukaan entisellä pariskunnalla olisi yhteistä omaisuutta satojen miljoonien dollareiden edestä.

Mitä tulee oikeudenkäyntikuluihin, Flavin pyytää tuomioistuinta ottamaan huomioon molempien osapuolien teot, jotka saattaisivat pidentää oikeusprosessia. Lisäksi Flavin pyytää tuomioistuinta kannustamaan osapuolia tekemään yhteistyötä oikeudenkäyntikulujen suhteen. Flavinin yhtenä vaatimuksena on myös saada heidän Palm Beachin asuntonsa yksityiseen käyttöönsä. 

Nyt Stallone kiistää lakitiiminsä kautta Flavinin syytökset ja vastustaa Flavinin vaatimusta heidän asuntoonsa liittyen. Lisäksi Stallone huomauttaa, että Flavin itse palkkasi asianajajat edustamaan häntä ja suostui jopa maksamaan heidän oikeudenkäyntikulunsa.

Flavin ei ole toistaiseksi kommentoinut Stallonen ja hänen lakitiiminsä vastausta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin avioerokiistaa käsiteltäisiin oikeudessa.

Sylvester Stallone kiistää ex-vaimonsa Jennifer Flavinin syytteet. (kuva: AOP)

Lue myös: Mitä käy Rocky-tähtien ystävyydelle? Dolph Lundgren vastaa Sylvester Stallonen reaktioon spin-offista

Lue myös: Sylvester Stallone ärähtää Rocky-spin-offin ohjaajalle somessa - "Palauttakaa oikeuteni, verenimijät"

Lähteet: People, People

Kilpailut

Uusimmat