Kuva: AOP

Sylvester Stallone peitti toisen ex-vaimostaan muistuttavan tatuoinnin

17.09.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä peittää ahkerasti muistoja juuri päättyneestä avioliitostaan.

Näyttelijä Sylvester Stallone, 76, on poistanut iholtaan muistoja entisestä vaimostaan, mallina tunnetusta Jennifer Flavinista, 54.

Stallonen tatuoija Zach Perez jakoi Instagram-tilillään videon näyttelijän olkavarresta, jota aiemmin koristaneet Flavinin silmät on peitetty kuvalla hevosesta ja leopardista.

"Kierros kaksi! Tässä toinen käsi, johon tein peitekuvan ja parantelin jo olemassa olevaa hevosta. On kunnia, että kaikista mahdollisista tatuoijista hän pitää niin paljon työstäni, että hän tulee takaisin tekemään toisen projektin", tatuoija iloitsee julkaisussaan.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Huhut Stallonen ja Flavinin erosta käynnistyivät elokuussa, kun näyttelijä jakoi Instagram-tilillään kuvan olkavarrestaan, jossa ollut tatuointi Flavinin kasvoista oli peitetty koiran kuvalla. Julkaisu poistettiin pian Instagramista spekulaatioiden lähdettyä liikkeelle.

Pian Instagramissa syntyneen kohun jälkeen julkisuuteen levisi tieto pariskunnan erosta. Vuonna 1997 avioituneella pariskunnalla on suhteestaan kolme yhteistä lasta: Sophia, 26 Sistine, 24, sekä Scarlet, 20.

Lue myös: Erospekulaatiot käynnistyivät - Sylvester Stallone peitti tatuoinnin vaimonsa kasvoista

Lue myös: Nyt se on varmaa: Sylvester Stallone ja Jennifer Flavin eroavat

Lue myös: Sylvester Stallone vastaa ex-vaimonsa syytöksiin varojen tahallisesta tuhlaamisesta

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat