Kuva: MTV

Maria Veitolan uuden ohjelman vieraat julki - avausjaksossa Sanna Marin saapuu kyläilemään

26.09.2022 14:15 - Iiro Myllymäki

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola on jatkoa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmalle. Nyt tähtivieraat saapuvat vuorostaan Veitolan luokse.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelma alkaa MTV Katsomossa 25. lokakuuta. Aiemmin Maria Veitola on vieraillut tunnettujen suomalaisten luona moneen kertaan palkitussa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, ja uudessa sarjassa asetelma on käännetty päälaelleen. Nyt aiemmassa ohjelmassa nähdyt julkkikset pääsevät kyläilemään Veitolan kotiin Helsingin Punavuoreen.

Nyt on julkistettu, ketkä ohjelmassa nähdään vierailijoina. Mukana ovat Sanna Marin, VilleGalle, Kaija Koo, Jere Karalahti, Eija Vilpas ja Hannele Lauri, Mikko Leppilampi, Alma, Jani Toivola, Jutta ja Juha Larm sekä Pia Nykänen. Ensimmäisessä jaksossa vierailemaan saapuu pääministeri Sanna Marin. Veitola haluaa selvittää, miten Marin jaksaa nykyisessä maailmantilanteessa. Keskustelua on myös muun muassa tulevista vaaleista ja siitä, miten pääministerin bilettäminen voi vaikuttaa siihen, miten kansa hänet näkee.

Veitola kertoo tiedotteessa, että vanhojen tuttujen kylään kutsuminen on tuntunut ihanalta. Kaikki vieraat käyvät Veitolan kotona nyt ensimmäistä kertaa. Kyseessä ei ole käänteinen Yökylässä-ohjelma siinä mielessä, että pääpaino olisi Veitolan elämään tutustumisessa. Vierailujen tarkoitus on päivittää vieraiden kuulumisia sitten viime näkemän.

- Me vaan ollaan ja hengataan meillä: syödään, juodaan ja päivitetään kuulumisia. Puhutaan siitä, mitä on sattunut ja tapahtunut sitten viime näkemän. Katsomme myös pätkiä vanhoista yökyläilyistä ja olen saanut todistaa reaktioita kuten "huh miten keskeneräinen olin" tai "olin ihan hajalla, mutta esitin, että hyvin menee". Onneksi ihmiset katsovat useimmiten vanhaa itseään myötätunnolla ja suhtautuvat omaan kasvutarinaansa kauniisti, Veitola sanoo.

Sanna Marin -jakso tulee MTV Katsomoon tiistaina 25. lokakuuta. Jaksoja esitetään tiistaisin ja torstaisin.

Lue myös: Anna: Maria Veitola menetti isänsä syövälle - haluaa muistuttaa nyt yhdestä asiasta

Lue myös: Maria Veitolan Flow-päivityksessä pääosassa on Jotti-puoliso - katso suloiset kuvat

Kilpailut

Uusimmat