Kuva: AOP / Timo Korhonen

MTV: Varsinkin yksi TTK-esitys oli Jukka Haapalaisen mielestä erityisen koskettava

03.10.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Haapalainen hehkuttaa onnistunutta iltaa MTV Uutiset Live -ohjelman haastattelussa.

Sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta putosivat Alma Hätönen ja Aleksi Seppänen.

Kauden viidennessä livelähetyksessä nähtiin tunteita laidasta laitaan, kun tähtioppilaat jakoivat tarinoita elämästään. Tuomari Jukka Haapalainen hehkuttaa onnistunutta iltaa MTV Uutiset Live -ohjelman haastattelussa.

- Todella hieno ja tasokas ilta. Erittäin tasainen, oli todella vaikea saada eroja edes näiden parien välille. Niin kovasti ovat kaikki samalla tasolla ja samalla lailla ovat kehittyneet, Haapalainen sanoo.

Varsinkin eräs esitys oli Haapalaisen mielestä erityisen koskettava. Sonja Kailassaaren ja Matti Puron tunnelmallinen valssi oli nimittäin tuomarin mieleen. 

- Se näkyi pisteissä myös. Heidän tanssinsa oli jotenkin niin kokonainen. Tosin, tämä on vähän epäreilua jopa sanoa, koska kaikissa oli oma koskettavuutensa, Haapalainen kertoo.

- Ne tarinat ovat niin suuria, suurempia kuin tanssi konsanaan. Se, että tanssin pystyy valjastamaan tällaisten tarinoiden kerronnan tulkiksi on kunnianosoitus tanssia kohtaan, että ihmiset uskaltavat avautua noin paljon. Esimerkiksi Maaretin tarina oli todella hieno ja koskettava ja hän pääsi parhaimpaansa, Haapalainen jatkaa.

Voit katsoa Kailassaaren ja Puron esityksen alta. 

Jos video ei näy, katso se MTV:n sivuilta.

Lue myös: MTV: Miksi Jukka Haapalainen antoi niin paljon palautetta TTK:ssa? Paljastaa syyn

Lue myös: MTV: Joel Harkimo ja Tiia Elg putosivat TTK:sta - Harkimolla oli ohjelmassa kaksi tavoitetta

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat