Kuva: AOP

FBI:n raportti avaa yksityiskohtia Brad Pittin ja Angelina Jolien välisestä väkivaltatilanteesta

18.08.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Raportin mukaan Jolie on kuvaillut välikohtauksen olleen pelottava ja hän oli tuntenut olevansa panttivankina.

Hiljattain julkaistu Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI:n raportti kertoo lisätietoa näyttelijä Brad Pittin ja hänen entisen vaimonsa, näyttelijä Angelina Jolien välillä väitetysti vuonna 2016 tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Raportin mukaan Jolie on kertonut FBI:n kuulemisessa Pittin tarttuneen häntä päästä, huutaneen hänelle, ravistelleen häntä sekä työntäneen hänet kylpyhuoneen seinää päin. Pahoinpitelyn kerrotaan tapahtuneen syyskuussa 2016 yksityislentokoneessa. Pariskunnan kaikki kuusi lasta olivat paikalla pahoinpitelyn aikana.

Jolie kertoo Pittin käytöksen pelottaneen lapsia, joka oli saanut yhden lapsista kutsumaan isäänsä "kusipääksi", joka oli saanut Pittin lähestymään lasta näyttäen siltä, että hyökkäisi tämän päälle. Jolie kertoo reagoineensa tapahtumaan hyppäämällä Pittiä kohti ja tarttumalla entiseen aviopuolisoonsa kuristusotteella. Pitt oli heittäytynyt taaksepäin, jonka seurauksena Jolie oli iskeytynyt lentokoneen istuimia päin. Tämä aiheutti vammoja Jolien selkään ja kyynärpäähän.

Jolien mukaan Pitt oli sanonut hänen pilaavan heidän perheensä.

- 'Hän ei ole kunnossa. Hän tuhoaa tämän perheen, hän on hullu', Jolie muistelee Pittin todenneen äitinsä vointia kyselleille lapsille.

Raportin mukaan Jolie on kertonut Pittin nauttineen alkoholia lennon aikana ja kaataneen olutta entisen vaimonsa päälle. Jolie kuvailee olleensa lennon aikana peloissaan ja hänestä oli tuntunut, että hän on ikään kuin panttivankina tilanteessa.

Jolie kuvailee raportissa saamiaan vammoja. Hän kertoo saaneensa hiertymisestä johtuvan palovamman oikeaan käteensä. Hän myös toteaa, että Pittin saama naarmu on saattanut olla Jolien aiheuttama.

Raportissa todetaan, että marraskuussa 2016 pidetyn tapaamisen jälkeen syyttäjät päättivät jättää syytteet nostamatta.

Pittin lähipiirin mukaan tapauksen kaikki osapuolet ovat saaneet kopion tapaukseen liittyvistä asiakirjoista.

- Angelina ja hänen tiiminsä yrittävät epätoivoisesti löytää jotain. Tämä on kaikki esitystä. Tämä on kaikki samaa tietoa, joka hänellä oli jo viisi vuotta sitten. Tässä ei ole mitään uutta, lähipiiristä todetaan.

Tiedot tulivat julkisuuteen kuukausia sen jälkeen, kun Entertainment Tonight -sivuto sai tietoonsa oikeusasiakirjat, joissa nimettömänä esiintyvä nainen vaati saada FBI:ltä haltuunsa tietoja yksityislentokoneessa tapahtuneesta perheväkivaltatapauksesta.

Jolie ja Pitt tapasivat toisensa vuonna 2005 Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. Pari avioitui vuonna 2014. Jolie haki avioeroa syyskuussa 2016.

Lue myös: Valehteliko Angelina Jolie kohutun lennon tapahtumista?

Lue myös: Brad Pitt kommentoi ensimmäistä kertaa eroa Angelina Joliesta: "Join liikaa ja siitä tuli ongelma"

Lue myös: Brad Pittin ja Angelina Jolien avioero ei edisty - "Brad on todella turhautunut"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat