Kuva: AOP / AOP

Kanye West mollasi Lizzon painoa - nainen vaikutti vastaavan kommenttiin keikallaan

10.10.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Kanye Westin mielestä ylipainoa ihannoidaan nykyään mediassa ongelmallisen paljon.

Rap-tähti Kanye West, 45, otti viime viikolla esitetyssä Fox Newsin haastattelussa esille muusikko Lizzon, 34, ja tämän painon. Nyt Lizzo vaikuttaa vastanneen miehen kommentteihin keikallaan. Asiasta kertoo muun muassa Billboard.

West sanoi Tucker Carlson Tonight -ohjelman haastattelussa, että mediassa ihannoidaan nykyään ylipainoa.

- Kun Lizzo pudottaa viisi kiloa ja kertoo siitä, Instagramin botit hyökkäävät häntä vastaan painonpudotuksen takia. Media haluaa luoda kuvan, että ylipaino on tavoiteltavaa, vaikka se on oikeasti epäterveellistä. Tämä on demonista, West sanoi.

Hänen mukaansa media tavoittelee tällä lopulta ”mustan rodun kansanmurhaa”.

Lizzo esiintyi perjantaina Torontossa Kanadassa ja vaikutti vastaavan Westin puheisiin. Nainen ei kuitenkaan maininnut Westiä nimeltä.

- Minusta tuntuu, että Amerikassa kaikki puhuvat paskaa minusta ilman mitään syytä. Pidän huolen vain omista mustista, kauniista, läskeistä asioistani. Voinko jäädä tänne [Kanadaan]? Kenet voin naida, jotta saan kaksoiskansalaisuuden? Lizzo vitsaili lavalla.

Lizzo otti samankaltaisen lähestymistavan hiljattain, kun koomikko Aries Spears kritisoi hänen ulkonäköään. Spears sanoi Lizzon muistuttavan uloste-emojia. TMZ:n mukaan mies myös kommentoi, että Lizzolla on kaunis naama, mutta ”kamala kroppa”.

Lizzo vaikutti vastaavan näihin kommentteihin MTV Video Music Awards -tilaisuudessa elokuussa ottaessaan palkintoa vastaan.

- Ja nyt sanon jotain niille, jotka länkyttävät minusta lehdissä. Tai oikeastaan en sanokaan mitään, Lizzo sanoi puheessaan.

Lue myös: Lizzo näpäytti lihavuusfoobisia sekä puheessaan että VMA-gaalamekollaan

Lue myös: Lizzo puhuu matkastaan kehopositiivisuuteen: 'En ollut valmis uskomaan, että olisin haluttava'

Lähteet: Billboard, TMZ

Kilpailut

Uusimmat