Kuva: AOP

Lizzo näpäytti lihavuusfoobisia sekä puheessaan että VMA-gaalamekollaan

29.08.2022 14:15 - Riia Frost

Kiitospuheessaan Lizzo kannusti nuoria äänestämään ja näpäytti myös lihavuusfobisia henkilöitä.

Räppäri ja laulaja Lizzon, 34, About Damn Time -musiikkivideo palkittiin "video for good" -palkinnolla MTV VMA -gaalassa. Kiitospuheessaan Lizzo kiitti kyseisen musiikkivideon ohjaajaa Christian Breslaueria. Laulaja kuitenkin keskittyi kannustamaan nuoria äänestäjiä vaikuttamaan yhteiskunnan asioihin valitsemalla tarkkaan, ketä artistia he haluavat äänestää gaalassa.

- En tiedä, mitä palkinnon titteli ”video for good” tarkoittaa, mutta tiedän, mitä teidän äänenne merkitsevät, eli paljon. Äänenne merkitsevät minulle paljon, Lizzo aloittaa.

- Ne merkitsevät paljon, koska niiden avulla tässä maassa saadaan muutoksia aikaiseksi. Joten muistakaa, että kun äänestätte lempiartistianne, äänestäkää joidenkin näiden meitä ahdistavien lakien muuttamisen puolesta, Lizzo lisää.

Lizzo on avoimesti kehopositiivisuuden puolestapuhuja, joten puheensa lopussa räppäri päätti näpäyttää lihavuusfoobisia henkilöitä. Lizzo vaikutti myös viittaavan koomikko Aries Spearsin häpäiseviin kommentteihin laulajan painoon liittyen.

- Nyt niille ämmille, joilla oli jotain sanottavaa minusta lehdistölle… en aio sanoa mitään. Minulta kysytään, että ”mikset iske takaisin?” Koska minä voitin, Lizzo nauraa lopuksi.

Aries oli aikaisemmin väittänyt Art of Dialogua -julkaisun haastattelussa, että Lizzo näyttää "kakka-emojilta", ja että naisten täytyisi uskaltaa sanoa toisilleen, kun heidän ystävänsä on itsevarma kehostaan vääristä syistä.

- Kun olet hauska, sinulla on itsevarmuutta ja olet hyvännäköinen, saat seksiä. Mutta, kun nainen on fyysisesti kuin lautasellinen perunamuusia, hän on pulassa, Aries sanoi.

Lizzo oli pukeutunut VMA-gaalan punaisella matolla tummansiniseen mekkoon, joka sekä ihastutti että kummastutti somessa. (kuva: AOP)

Lizzon kannanotto lihavuuskommentteihin nähtiin jo VMA-gaalan punaisella matolla. Lizzolla oli yllään runsas tummansininen mekko ja samaan väriin sopivat hansikkaat. Vaikka Lizzon asulla oli kaunis ja kantaaottava ajatus, moni kuitenkin kummasteli ja jopa vitsaili mekosta Twitterissä.

Suurin osa kuitenkin rakasti Lizzon mekkoa ja moni kiitti asun muotisuunnittelijaa Jean Paul Gaultieria upeasta luomuksestaan.

Lizzon koko gaalapuheen voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Lizzo puhuu matkastaan kehopositiivisuuteen: 'En ollut valmis uskomaan, että olisin haluttava'

Lue myös: Lizzo muutti hittinsä sanoituksia faniensa pyynnöstä: "En ikinä halua edistää herjaavaa kielenkäyttöä"

Lähteet: Elle, The Hollywood Reporter, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat