Kuva: AOP / AOP

Charlie Puth väleistään Harry Stylesiin: "En usko, että hän pitää minusta hirveästi"

14.10.2022 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Puth vieraili Jimmy Fallonin vieraana, ja kertoi kohtaamisestaan Stylesin kanssa.

Artisti Charlie Puth, 30, vieraili The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa, ja kertoi yllättävästä hetkestään supertähti Harry Stylesin, 28, kanssa vuonna 2014. Puth kertoo olleensa onnistuneen päivän päätteeksi syömässä sushiravintolassa Los Angelesissa, kun artisti oli nähnyt Stylesin kävelevän sisään samaan ravintolaan. Puthin mukaan kohtaaminen ei kuitenkaan saanut kovin onnellista loppua.

- En tuntenut häntä tuohon aikaan. En lumoudu kenestäkään. Tuolloin, minulla meni kuitenkin kylmiä väreitä koko kropassa, Puth selittää. 

Monilla on tapana twiitata, tai muuten päivittää someen nähdessään julkkiksen - näin toimi myös Puth tuohon aikaan, ja hän tekikin twiittauksen tapahtuneesta Twitter-tililleen. Eipä aikaakaan, kun ravintolan edusta olikin jo täynnä porukkaa. 

- Jostain syystä otin puhelimeni ja olin, että "Ette usko tätä, mikä viikko Los Angelesissa. Allekirjoitin levytyssopimuksen, ja kuka muukaan astuu sisään kuin itse Harry Styles". Ja sitten 15 paparazzia ilmestyi eteen noin viidessä minuutissa, Puth kertoo twiitistään, jonka hän kirjoitti.

- Koko maailma tiesi, että hän on juuri siinä ravintolassa, Jimmy Fallon naurahtaa.

Puth sanoo, että Styles ei kommentoinut asiaa hänelle mitenkään, mutta hän nyökkäsi Puthille ja seurasi sitten hänen käyttäjäänsä. Puth kertoo, ettei tiedä oliko seuraus hyvä vai huono merkki. 

- En ole kuullut hänestä sen jälkeen. En usko, että hän pitää minusta hirveästi, Puth vitsailee. 

Voit katsoa koko haastattelun alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Pop-tähti puhuu musiikkinsa yhteydestä seksiin: "Haluan, että ihmiset jopa kiihottuisivat siitä"

Lue myös: Charlie Puth murtui kyyneliin somessa - "Elämäni pahin vuosi"

Lue myös: Kim Kardashian ylistää Harry Stylesia - "Niin lahjakas ja kaunis"

Lähde: E! News, Youtube

Kilpailut

Uusimmat