Kuva: AOP

Vesala julkaisi ihastuttavan kuvan nuoruudestaan - tunnistaisitko?

25.10.2022 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Vesala aikoo laittaa soolouransa tauolle ja artistin viimeinen klubikiertue alkaa pian.

Vesala-nimellä sooloartistin uraa tekevä Paula Vesala, 40, on julkaissut ihanan kuvan nuoruudestaan Instagram-tilillään. Kuva on vanha valokuva, ja se muistuttaa passi- tai koulukuvaa. Vesala on selkeästi hyvin nuori kuvassa, ja hän hymyilee vienosti katsoen kameraa. Hiukset hänellä ovat luonnolliset ruskeat, ja niitä koristaa pieni sivulle vedetty letti.

Raikas kuva nuoruudesta on herättänyt kysymyksiä kommenteissa siitä, minkä ikäinen artisti kuvassa oikein tarkalleen ottaen on. 

"En oo varma. Ehkä 20? 19?", Vesala on vastannut yhteen kommenttiin.

"Varmaan 18 tai 19 joo", artisti on lisännyt vielä kommenttiketjuun.

Voit katsoa julkaisun alta, tai tästä linkistä

Vesala on ilmoittanut laittavansa soolouransa tauolle, ja kyseinen julkaisu koskeekin tulevia viimeisiä keikkoja. Vesalan toistaiseksi viimeinen klubikiertue alkaa pian, ja artistin viimeinen klubikeikka tullaan näkemään Helsingissä Tavastialla 31. joulukuuta. 

"En halunnut ilmoittaa tauosta alkuvuonna, vaikka tein silloin jo päätöksen. Halusin tehdä kevään ja kesän kiertueet niin että kaikki tulevat jos tulevat, vailla haikeutta, vailla mitään muuta kuin sen päivän tavalliset keikkatunnelmat. Keikkavuosi oli kerta kaikkiaan älyttömän hieno, ja olen siitä iloinen. Tauosta oli kuitenkin nyt hyvä kertoa, jos joku haluaa vielä nähdä ja kuulla meidän kokoonpanoa", Vesala kirjoittaa julkaisussa.

Moni jää selkeästi kaipaamaan Vesalan keikkakokoonpanoja, sillä kommenttikenttään on kertynyt myös runsaasti haikeita kommentteja.

"Kiitos , kun teet vielä nämä klubit. Ihanaa nähdä vielä, odotan tosi innolla. Olet tärkeä"

"Ikävä tulee"

"Vähintään Tavastialle on tultava, jotta näkee Suomen parhaan laulajan vielä livenä klubilla", kommenteissa kirjoitetaan.

Lue myös: Paula Vesala paljastaa parisuhteidensa suurimman kompastuskiven - "Se on vaikea todellisuus"

Lue myös: MTV: Paula Vesala kertoo vaikeista opiskeluajoistaan: 'Ei ollut varaa mielialalääkkeisiin'

Lue myös: https://www.voice.fi/viihde/a-211827

Kilpailut

Uusimmat