Kuva: Shutterstock

Tamperelaisradio soittaa vain turkulaista musiikkia halloweenina - myöskään manserock ei ole turvassa

28.10.2022 13:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Halloween-tempaus Turkulaisen musiikin yö tekee paluun karmivampana kuin koskaan.

Radio 957:n kaikkien aikojen karmivin halloween tekee paluun. Turkulaisen musiikin yönä edes manserockin klassikot eivät ole turvassa.

Viime vuonna suomalaisia radionkuuntelijoita järkyttänyt halloween-tempaus Turkulaisen musiikin yö tekee paluun karmivampana kuin koskaan. Tamperelainen Radio 957 soittaa perjantaina 28. lokakuuta 666 minuuttia ainoastaan turkulaista musiikkia, mutta tällä kertaa länsirannikon zombit iskevät ahnaat kouransa myös manserockin klassikoihin.

- Vuosi sitten tarjosimme tamperelaisille kaikkien aikojen karmeinta radiota, kun Ysiviisseiskan valtasivat turkulaisen musiikin kulmakivet: Kaiken takana on nainen, Maali se on hunajata, Via Dolorosa, Sinä vain... Mutta kuten kauhuelokuvissa, tälläkin kertaa jatko-osa on vielä hirveämpi. Mitä tapahtuu, kun turkulaisen musiikin lomassa alkaa soida Popedan Punaista ja makeaa, mutta solistina onkin Tauski? Tai kun Pääkkösten Eläinrääkkäystä yhdistetään Eppujen Hipit rautaa -klassikkoon? Tätä pahempaa painajaista ei Tampere ole koskaan joutunut todistamaan, Radio 957:n ohjelmajohtaja Ari Ojala maalailee.

Vuoden 2021 Radiogaalassa vuoden paikallisradiona palkittu Radio 957 on tullut tutuksi rock- ja popklassikoista - ja tietysti manserockista, jonka puolesta tehdyillä tempauksilla kanava on voittanut lukuisia palkintoja. Vuoden 2022 Radiogaalassa Ysiviisseiskan Turkulaisen musiikin yö palkittiin Vuoden radiopromootio -palkinnolla.

- Teemme radiota kaikenikäisille tamperelaisille ja pirkanmaalaisille. Viime vuoden lähetys ei ollut heikkohermoisille, mutta tällä kertaa halloween saattaa olla liian kauhea jopa Tampereen kovanahkaisimmille rappareille. Järjestämme esimerkiksi kilpailun, jossa pitää tunnistaa kaikki lähetyksessä soivat Tampere vs. Turku -mash-upit. Eli voittaakseen palkinnon on oikeasti kuunneltava ne kaikki, Ojala kauhistelee.

Turkulaisen musiikin yö 2 – Hirviöiden paluu! alkaa Radio 957:ssa perjantaina 28. lokakuuta iltakuudelta ja kestää kaikkiaan 666 minuuttia, yön pikkutunneille saakka.

Voice.fi ja Radio 957 ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Parhaat manserock-biisit laitettiin järjestykseen - uusi sukupolvi haastaa järkäleet

Lue myös: Tamperelaisradio soittaa vain turkulaista musiikkia halloweenina - "Pelkkä ajatuskin hirvittää"

Kilpailut

Uusimmat