Kuva: AOP

Hilary Duff muistelee ex-poikaystäväänsä, 34-vuotiaana kuollutta Aaron Carteria: "Elämä oli sinulle rankkaa"

07.11.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Aaron Carter ja Hilary Duff seurustelivat vuosituhannen alussa.

34-vuotiaana menehtyneen muusikko Aaron Carterin entinen tyttöystävä Hilary Duff, 35, on muistellut miestä sosiaalisessa mediassa. Näyttelijä-laulaja on kirjoittanut koskettavan päivityksen Instagramiin. Carter ja Duff seurustelivat vuosina 2001–2003 ollessaan teinitähtiä.

”Aaronille – olen syvästi pahoillani, että elämä oli sinulle niin rankkaa ja sinun piti käydä kamppailusi koko maailman silmien alla. Sinussa oli räiskyvää charmia. Teini-ikäinen minäni rakasti sinua paljon. Lähetän rakkautta perheellesi tänä aikana. Lepää rauhassa”, Duff kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun tästä linkistä.

Kaksikon on-off-suhteen aikana Carter esimerkiksi vieraili Duffin tähdittämässä Lizzie McGuire -tv-ohjelmassa. Suhteeseen liittyi myös draamaa, sillä Carter alkoi yhden eron myötä seurustella näyttelijätähti Lindsay Lohanin kanssa. Tämä käynnisti paljon julkisuudessa olleen riidan Duffin ja Lohanin välillä. Carter on myöhemmin ilmaissut katuvansa, miten suhde Duffin kanssa päättyi.

Aaron Carter löydettiin kuolleena lauantaina kotoaan Kaliforniasta. Kuolinsyytä ei ole vielä vahvistettu.

Aaron Carter helmikuussa vuonna 2022. (kuva: AOP)

Carter nousi kuuluisuuteen lapsitähtenä 1990-luvun lopulla. Hän julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 1997. Monet tunsivat Carterin Backstreet Boys -jäsen Nick Carterin pikkuveljenä.

Aaron Carterilla oli myrskyisä, päihde- ja mielenterveysongelmien sävyttämä elämä. Mies kertoi, että hänellä oli diagnosoitu skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö ja ahdistuneisuus.

Aaron Carter sai lapsen marraskuussa 2021 silloisen puolisonsa Melanie Martinin kanssa.

Hilary Duffin lisäksi Carteria ovat somessa muistelleet esimerkiksi laulunkirjoittaja Diane Warren, Sabrina, teininoita -näyttelijä Melissa Joan Hart ja mediapersoona Courtney Stodden. Veli Nick Carter kirjoitti Aaronin muistolle koskettavan päivityksen, josta pääset lukemaan lisää tästä linkistä.

Lue myös: Aaron Carter on kuollut - veli Nick Carter julkaisi koskettavan kirjoituksen

Lue myös: Hilary Duff jakoi ensimmäisen kuvan How I Met Your Father -sarjan kuvauksista - fanit innostuivat

Lähteet: Metro, Huffington Post, Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat