Kuva: All Over Press

Cristiano Ronaldo avoimena lapsensa kuolemasta - "Sitä on vaikea selittää"

16.11.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Jalkapalloilijan ja hänen puolisonsa poika menehtyi huhtikuussa.

Jalkapalloilija Cristiano Ronaldo, 37, on puhunut avoimesti kivuliaasta vaiheesta elämässään. 

Ronaldo menetti lähes seitsemän kuukautta sitten toisen vastasyntyneistä kaksosistaan puolisonsa Georgina Rodriquezin kanssa.

Jalkapalloilija kertoo vaikeista tunteistaan, kun hän samanaikaisesti suri poikansa Angelin kuolemaa, mutta iloitsi tyttärensä Bellan syntymästä. 

Ronaldo kuvailee tapahtumaa Piers Morgan Uncensored -ohjelmassa elämänsä vaikeimmaksi ajaksi sitten isänsä kuoleman vuonna 2005.

- En ollut koskaan aiemmin samanaikaisesti surullinen ja iloinen. Sitä on vaikea selittää, ei tiennyt, pitäisikö itkeä vai hymyillä, jalkapalloilija toteaa. 

Ronaldolla ja Rodriquezilla on lisäksi 5-vuotias tytär Alana. Jalkapalloilijalla on lisäksi 12-vuotias poika Christiano Jr. sekä 5-vuotiaat kaksoset Eva ja Mateo

Pariskunta kertoi julkisuuteen Angelin kuolemasta huhtikuussa.  He kuvailivat tuolloin lapsen menettämisen olevan suurin suru, jota vanhempi voi kohdata. 

- Suurimmaksi suruksemme joudumme ilmoittamaan, että poikavauvamme on menehtynyt. Ainoastaan tyttäremme syntymä antaa meille voimaa jaksaa, pariskunta totesi huhtikuussa. 

Lue myös: Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodríguez kertovat lapsensa kuolleen

Lue myös: Instagramin seuratuin ihminen Cristiano Ronaldo julkaisi hellyyttävän kuvan perheensä kanssa, katso

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat