Kuva: AOP

Kardashianit saavat ankaraa kritiikkiä - uudessa sarjassa fanien mielestä selkeä puute

26.11.2022 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Disney+:n Kardashianit-sarja on monen fanin mielestä tylsää katsottavaa.

Hululla ja Disney+:ssa nähtävästä Kardashianit-sarjasta on esitetty nyt kaksi tuotantokautta. Uusi sarja on jatkoa aiemmalle Keeping Up with the Kardashians -sarjalle, ja molemmissa seurataan Kardashian-Jenner-klaanin elämää. Alkuperäistä sarjaa esitettiin 20 tuotantokautta vuosina 2007–2021.

Moni fani on kuitenkin ollut tyytymätön uuteen Kardashianit-sarjaan. Monen mielestä sarjasta puuttuu täysin draama, joka leimasi alkuperäistä sarjaa. Sisarusten väliset kipakat tappelut tuntuvat olevan kaukainen muisto vain uusilla kausilla.

Kritiikki käy hyvin ilmi Kim Kardashianin, 42, tuoreen Twitter-päivityksen vastauksista. Kardashian kysyi seuraajiltaan, mitä he haluavat nähdä sarjan kolmannella kaudella. Monet kaipaavat lisää toimintaa ja vähemmän mainosmaista sisältöä sisarusten bisneksistä.

”Haluan draamaa! Kaipaan Keeping Up with the Kardashians -sarjan rosoisuutta. Kardashianit-sarja on niin tylsä”, kommentoi eräs.

”Jonkin täytyy muuttua. Ohjelma alkaa tuntua ostos-tv:ltä. Khloé on ainoa, joka jakaa aitoja asioita. Haluamme nähdä Kanye-draamaa, Travis Scott -huhuja, Ray J -kohua ja niin edelleen”, kirjoittaa toinen.

”Teillä on liikaa päätäntävaltaa ohjelmasta vastaavan tuottajan ominaisuudessa, eikä se ole niin aito kuin ensimmäiset kaudet. Se yritetään saada näyttämään yhtä aidolta, mutta se ei ole osin siksi, että olette tietoisia kuuluisuudestanne eikä siitä ole paluuta”, kuuluu yksi kommentti.

Uutta sarjaa on kritisoitu esimerkiksi siitä, että siinä ei mainita lainkaan Travis Scottin järjestämän Astroworld-festivaalin tragediaa. Travis Scott on Kylie Jennerin miesystävä ja lasten isä. Kymmenen ihmistä kuoli ja satoja loukkaantui Scottin organisoimalla festivaalilla väkijoukossa marraskuussa 2021.

Toisen kauden draamattomuutta korosti monen mielestä esimerkiksi se, että Kim Kardashianin ex-puoliso Kanye Westin arvaamattomasta somekäytöksestä ei ollut juuri mainintoja. Näin oli siitäkin huolimatta, että Westin uhittelu Pete Davidsonille, eli Kim Kardashianin silloiselle poikaystävälle, oli hyvin näkyvä aihe mediassa.

Lue myös: Lähettikö Kim Kardashian selfiellään piiloviestin Kanye Westille? Asuvalinta puhuttaa

Lue myös: Pete Davidsonin ja Emily Ratajkowskin suhde ei hetkauta Kim Kardashiania - 'Hän keskittyy lapsiinsa'

Lähteet: Metro, BuzzFeed

Kilpailut

Uusimmat