Kuva: AOP

Nick Carteria syytetään raiskauksesta - tapahtumat sijoittuvat Backstreet Boys -yhtyeen kiertuebussiin

09.12.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Useampi nainen on nostanut kanteen Nick Carteria vastaan syyttäen laulajaa seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Backstreet Boys -yhtyeestä tunnettu Nick Carter, 42, kiistää jyrkästi syytteet, joiden mukaan artisti olisi syyllistynyt alaikäisen raiskaukseen yli kaksi vuosikymmentä sitten.

Carterin asianajajana toimivan Michael Holtzin mukaan väitteet seksuaalisesta väkivallasta ovat valheellisia ja perusteettomia.

- Valitettavasti [Shannon] Ruthia on vuosien ajan manipuloitu esittämään näitä vääriä väitteitä Nickistä. Nämä väitteet ovat muuttuneet olennaisilta osin toistuvasti ajan myötä, Holtz toteaa.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan nainen nimeltä Shannon Ruth on haastanut Carterin oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä. Ruth kertoo olevansa autismikirjoinen ja kärsivänsä aivohalvauksesta.

Tapahtumien kerrotaan sijoittuneen vuoteen 2001, jolloin Ruth oli 17-vuotias. Julkaisun mukaan Carter oli kutsunut naisen kiertuebussiinsa Washingtonissa pidetyn konsertin jälkeen.

Ruthin kertomuksen mukaan Carter oli tarjonnut naiselle juotavaa, mutta Ruthin pyytämän omenamehun Carter oli tarjonnut naiselle karpalomehua, jonka seassa oli alkoholia. Ruthin mukaan Carter oli kutsunut punaista juomaa "VIP-mehuksi."

TMZ:n mukaan Carter oli vienyt naisen bussissa sijainneeseen kylpyhuoneeseen ja käskenyt naista antamaan suuseksiä hänelle. Tämän jälkeen Carter oli Ruthin kuvauksen mukaan vienyt naisen sänkyyn, jossa naista oli toistamiseen käytetty seksuaalisesti hyväksi.

Asiakirjojen mukaan Ruth oli kertonut laulajalle aikovansa kertoa tapahtumista, mutta laulaja oli nimitellyt ja uhkaillut naista. Ruthin mukaan laulaja oli todennut, ettei kukaan uskoisi naisen kertomusta.

TMZ:n mukaan Ruth kertoo olleensa neitsyt ennen keikkabussin tapahtumia. Ruth kertoo saaneensa tapahtumien seurauksena kondyloomaa aiheuttavan papilloomavirustartunnan.

Ruth vaatii vahingonkorvauksia tapahtuneesta.

Ruthin lisäksi kolme muuta nimettömänä pysyvää naista on nostanut kanteen Carteria vastaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Carteria on syytetty aiemmin raiskauksesta. Vuonna 2017 Dream-tyttöbändin jäsen Melissa Schuman kertoi Carterin raiskanneen hänet vuonna 2002.. Schumanin mukaan Carter oli tuolloin vienyt Schumanin vessaan ja pakottanut antamaan suuseksiä, jonka jälkeen laulaja olisi pakottanut naisen seksiin kanssaan.

- Olen shokissa ja surullinen neiti Schumanin syytöksistä. Hän ei koskaan kertonut minulle ollessamme yhdessä, että se mitä teimme, ei ollut yhteisymmärrykseen perustuvaa. Nauhoitimme kappaleen yhdessä ja esiinnyimme yhdessä, ja olin aina kunnioittava ja tuin häntä henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti, Carter kommentoi tuolloin.

Lue myös: Backstreet Boys -tähteä syytetään laulajan raiskauksesta - kommentoi syytteitä ensimmäistä kertaa

Lue myös: Nick Carterin tytär on saanut tarpeekseen isänsä laulamisesta - "Olen siitä hieman surullinen"

Lähde: Entertainment Tonight, Page Six

Kilpailut

Uusimmat