Kuva: AOP

Courtney Love kertoo saaneensa potkut Fight Club -roolista Brad Pittin takia - taustalla lymyää Kurt Cobain

30.12.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Courtney Love pisti hanttiin Brad Pittille, ja tästä ei hyvä seurannut.

Laulaja ja näyttelijä Courtney Love, 58, kertoo, että häneltä jäi saamatta merkittävä rooli vuoden 1999 Fight Club -elokuvassa Brad Pittin, 59, takia. Nainen puhuu asiasta WTF with Marc Maron -podcastissa. Pitt esitti elokuvassa toista pääroolia Edward Nortonin rinnalla.

Love kertoo, että hänelle oli jo luvattu rooli Pittin esittämän Tyler Durden -hahmon on-off-tyttöystävänä Marla Singerinä. Asia oli hänen mukaansa käsitelty jo juristien kanssa, ja hän oli käynyt roolia läpi yhdessä ohjaaja David Fincherin kanssa.

Brad Pitt Fight Club -elokuvassa (kuva: AOP)

Roolitus sai kuitenkin yllättävän käänteen. Love sanoo podcastissa, että pian roolin saamisen jälkeen hän sai puhelun ohjaaja Gus Van Santilta. Van Sant halusi Pittin esittävän Loven menehtynyttä puolisoa Kurt Cobainia tämän elämästä kertovassa elokuvassa. Cobainin leski ei tähän suostunut, vaan kertoo raivostuneensa ja haistatelleensa Van Santille ja Pittille.

Tämän jälkeen Courtney Love sai puhelun Fight Clubin ohjaajalta.

- Hän antoi minulle potkut, koska en antanut Bradin esittää Kurtia, Love sanoo.

Loven mukaan nimenomaan Pitt oli ollut alulle paneva tekijä tässä ratkaisussa.

Lopulta Lovelle luvattu rooli meni Helena Bonham-Carterille. Love tähdentää, ettei hänellä ole mitään Bonham-Carteria vastaan, mutta ei ole kyennyt katsomaan elokuvaa tähän päiväänkään mennessä.

Loven mukaan Pitt ei luopunut Kurt Cobain -elokuvaideastaan, vaan kävi aiheesta keskustelua Loven kanssa vielä vuonna 2020. Naisen kertoman mukaan Pitt halusi elokuvayhtiönsä tuottavan Cobainin elämästä kertovan elokuvan, mutta Love sanoi miehelle pari valittua sanaa.

- En tiedä, voinko luottaa sinuun. Jos et ymmärrä minua, et ymmärrä Kurtia, enkä usko, että ymmärrät, Brad, Love kertoo sanoneensa Pittille.

Lue myös: Fight Clubin alkuperäinen loppuratkaisu palautettiin Kiinassa sensuurikohun jälkeen

Lue myös: Courtney Love kertoo Johnny Deppin pelastaneen hänet yliannostukselta - elvytti laulajaa

Lähteet: Metro, Vulture

Kilpailut

Uusimmat