Kuva: AOP

Laulaja Shawn Mendes yllättää - kutrit saivat väistyä siilitukan tieltä

09.01.2023 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Shawn Mendes nähtiin vielä joulukuussa kiharahiuksisena.

Laulaja Shawn Mendes, 24, on päättänyt heittää hyvästit kiharoilleen. Laulaja nähtiin nimittäin hiljatttain aamiaisella ystäviensä kanssa siilitukassa.

Mendes oli pukeutunut aamiaiselle rennosti neuleeseen, väljiin housuihin sekä kaulahuiviin.

(kuva: AOP)

Laulaja nähtiin vielä hiljattain kiharahiuksisena, sillä Mendes jakoi Instagramissa joulukuussa videon, jossa hän pulahtaa hyytävään veteen yhdessä ystäviensä kanssa.

Videolla Mendes riisuutuu alusvaatteisilleen ja kastautuu kylmään veteen. Laulajan tempaus on kerännyt Instagramissa yli kaksi miljoonaa tykkäystä sekä yli 13 000 kommenttia.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mendes kertoi heinäkuussa siirtävänsä Wonders-maailmankiertuettaan mielenterveyssyistä.

”Tämä särkee sydämeni, kun sanon tämän, mutta valitettavasti minun täytyy lykätä kolmen viikon keikkojani, kunnes toisin ilmoitan. Olen ollut kiertueilla 15-vuotiaasta asti ja suoraan sanottuna se on aina ollut minulle vaikeaa olla tien päällä kaukana ystävistäni ja perheestäni”, Mendes kertoi tuolloin.

”Ollessani pari vuotta poissa tien päältä minusta tuntui, että olisin valmis palaamaan takaisin, mutta se päätös oli ennenaikainen. Valitettavasti tien päällä olemisen aiheuttama rasitus ja jatkuva paine ovat saaneet minut valtaansa ja olen saavuttanut murtumispisteeni

Puhuttuani tiimini ja terveysammattilaisten kanssa, koen tarvitsevani aikaa toipua ja huolehtia itsestäni ja mielenterveydestäni ensisijaisesti. Kun on jotain päivitettävää, niin lupaan ilmoittaa teille. Rakastan teitä”, Mendes valotti tilannettaan.

Lue myös: Shawn Mendes lykkää maailmankiertueensa keikkoja - "Olen saavuttanut murtumispisteeni"

Lue myös: Shawn Mendes avaa omia vaikeuksiaan: "Jos ihmiset tietäisivät totuuden, he saattaisivat vähätellä"

Lue myös: Shawn Mendes avautuu somessa erostaan: "Olen yksin ja vihaan sitä"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat