Kuva: Hayle Le/Yellow Film & TV/Yle

Miten viettää päivä Aikuiset-hittisarjan tapaan? Suosikkinäyttelijä jakoi Ylelle parhaat vinkkinsä

11.01.2023 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Hittisarjaa tähdittivät Elias Salonen ja Anna Airola. Sarjan kolmas ja viimeinen tuotantokausi tuli ulos viime syksynä.

Näyttelijä Elias Salonen, 28, tuli suuren yleisön tietoisuuteen hittisarja Aikuisten myötä. Salonen näytteli sarjassa Arttua, joka on toinen sarjan päähenkilöistä. Helsingin Kallioon sijoittuvan suosikkisarjan kolmas ja viimeinen tuotantokausi julkaistiin viime syksynä, mutta sarjan loputtua ei ole kuitenkaan pakko päästää sarjan universumista kokonaan irti. Mikäli päivä Aikuisten hahmona kiinnostaa, kannattaa ottaa koppia Salosen Ylelle jakamistaan vinkeistä, miten viettää päivä Aikuiset-sarjan tyyliin.

- Tärkeintä on innostuminen. Arttu on nimenomaan innostuja. Hän tsemppaa bestistään Oonaa ja myötäilee tämän hullujakin ideoita, Salonen selittää. 

Salonen sanoo, että innostumisen lisäksi tärkeintä on napata kaveri mukaan ja vastata tämän kaikkiin ehdotuksiin kyllä. 

Salosen mukaan aamu kannattaa aloittaa esimerkiksi second hand -shoppailulla UFF:in myymälöissä, josta voi napata matkaan erikoiset vaatteet sarjan tyylin mukaisesti. Lounaspaikka tulee valita tarkasti, ja Artun hahmo saattaisikin popsia lounaaksi esimerkiksi vietnamilaisesta ravintolasta tuttuja Shanghai tacoja tai vaihtoehtoisesti jotain, missä on burrata-juustoa, sillä se on Artun herkkua. 

Aikuiset-larpissa ilta ja yö kuluvat Kallion klubeilla juhlien ja kotiinlähdön koittaessa paras kaveri ja pizza tarttuvat kotiin mukaan.  

- Arttu tykkää salaa kinkku-ananaspitsasta, Salonen huomauttaa. 

Pitsan kylkeen kuuluu myös jokin suoratoistosarja, jota ystävän kanssa katsellaan yhteisen bileillan päätteeksi. Esimerkiksi hittisarja Succession mainitaan Aikuisissa. 

- Arttu varmaan rakastaisi myös White Lotusta, kuten minäkin, Salonen miettii. 

Lue myös: Uusi rikosdraama perustuu tositarinaan Suomen ensimmäisestä palkkamurhasta

Lue myös: Suomalaiselle lakritsille kansainvälinen tunnustus - valittiin parhaaksi

Lähde: Yle

Kilpailut

Uusimmat