Kuva: AOP

Ulkonäköpaineet johtivat Robert Pattinsonin älyttömään tekoon - "Söin pelkkiä perunoita kaksi viikkoa"

21.01.2023 19:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Pattinson on kertonut avoimesti ulkonäköpaineiden vaikutuksesta omaan toimintaansa.

Näyttelijä Robert Pattinson, 36, on totuttu näkemään sporttisessa lookissa esimerkiksi suosikkirooleissaan The Batman ja Twilight-elokuvissa. Hyvässä kunnossa pysyminen ei ole kuitenkaan aivan yksinkertaista ja näyttelijä onkin puhunut avoimesti ulkonäköpaineista, joita asetetaan naisten lisäksi myös miehille. 

Voit kuunnella artikkelin myös alta tai Podplaysta.

- Vaikka katsoisit vain kalorimääriäsi, se on todella addiktoivaa, etkä ihan ymmärrä kuinka petollista se on, ennen kuin on liian myöhäistä, Pattinson kertoo. 

Näyttelijän mukaan hänellä ei ole koskaan ollut varsinaisesti ongelmallinen suhde kehoonsa, mutta kertoo kuitenkin kokeilleensa lähes kaikkia dieettivillityksiä mitä vain mieleen juolahtaa.  

- Kerran söin pelkkiä perunoita kaksi viikkoa detoxin omaisesti. Pelkkiä keitettyjä perunoita ja himalajan vaaleanpunaista suolaa. Se on ilmeisesti puhdistavaa. Se laihdutti ehdottomasti, Pattinson selittää. 

Näyttelijä kertoo kokeilleensa myös muun muassa ketoruokavaliota, mutta tälle vuodelle hän toivoisi ainoastaan johdonmukaisuutta syömisiinsä. Pattinson on kertonut avoimesti myös treenaamiseen liittyvistä paineista, joita julkinen ammatti asettaa. 

- Ajattelen, että jos treenaat jatkuvasti olet osa ongelmaa. Ei kukaan tehnyt tätä 70-luvulla, ei edes James Dean. Ei hän ollut varsinaisesti lihaksikas. Itse teen hädin tuskin mitään, näyttelijä sanoo. 

Lue myös: Henry Cavillia kaavailtiin Twilight-elokuvien suosikkihahmoksi - "En tiennyt siitä"

Lue myös: Robert Pattinson paljastaa, että hänen Harry Potter - ja Twilight-hahmojaan yhdistää yksi asia

Lue myös: Kristen Stewart kommentoi hänen ja Robert Pattinsonin välistä suhdetta - "Olimme nuoria ja tyhmiä"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat