Kuva: AOP

Tim Allen sanoi Pamela Andersonin valehtelevan sukuelimen vilautuksesta - nyt nainen vastaa

25.01.2023 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Pamela Andersonin mukaan Tim Allen vilautti hänelle yhtäkkiä tv-sarjan kuvauksissa.

Pamela Anderson, 55, kertoo tulevassa omaelämäkertakirjassaan näyttelijä Tim Allenin, 69, vilauttaneen hänelle alastonta kroppaansa yhtäkkiä. Tapaus sattui Andersonin mukaan vuonna 1991 Koti kuntoon -tv-sarjan kuvausten yhteydessä. Allen reagoi Andersonin syytökseen kiistämällä kaiken.

- Tuota ei koskaan tapahtunut. En ikinä tekisi mitään tuollaista, Allen kommentoi Varietylle.

Tim Allen on kiistänyt Andersonin syytökset. (kuva: AOP)

Nyt Anderson on reagoinut Allenin vastaukseen. Anderson pitäytyy kannassaan.

- Tämä tositarina on vain yksi monista surrealistisista ja epämukavista tilanteista, joissa olen oppinut navigoimaan. Kirjassani kerrotaan enemmän, miten tämä on vaikuttanut minuun elämäni aikana ja tässä tapauksessa myös minun uraani. Minulla ei ole pahaa tahtoa Timiä kohtaan. Mutta kuten muutkin asiat, sitä ei olisi pitänyt koskaan tapahtua, Anderson sanoo Vanity Fairille.

Anderson näytteli Allenin tähdittämässä Koti kuntoon -komediasarjassa kahdella ensimmäisellä kaudella vuosina 1991–1992. Andersonin mukaan välikohtaus Allenin kanssa tapahtui heti ensimmäisenä kuvauspäivänä.

Kävelin ensimmäisenä kuvauspäivänä ulos pukuhuoneestani, ja Tim oli käytävällä kylpytakissaan. Hän avasi takkinsa ja vilautti minulle nopeasti. Hän oli täysin alasti sen alla”, Anderson kirjoittaa kirjassaan.

Love, Pamela -kirja julkaistaan 31. tammikuuta. Samana päivänä julkaistaan myös Netflix-dokumentti Andersonin elämästä.

Lue myös: Pamela Anderson kertoo näyttelijätähden vilauttaneen sukuelintään hänelle - mies heitti päälle vielä ikävän kommentin

Lue myös: Seksivideoskandaali on edelleen Pamela Andersonin muistoissa - paljastaa, kuinka selvisi kohusta

Lähde: Yahoo Entertainment

Kilpailut

Uusimmat