Kuva: Discovery+ / TV5

Tuure Boelius osti omakotitalon 21-vuotiaana, iloitsee Iholla-sarjassa: "Ei saisi ääneen sanoa"

03.02.2023 13:15 - Iiro Myllymäki

Tuure Boelius pohtii uudessa Iholla-jaksossa uutta asuinpaikkaansa muun muassa parisuhteen etsinnän kannalta.

Artisti ja sometähti Tuure Boelius, 22, kertoo uudessa Iholla-jaksossa tehneensä talokaupat. Nuori mies on ostanut omakotitalon ja muuttaa samalla pois Helsingin ytimestä. Discovery+:ssa nähtävät jaksot on kuvattu viime kesänä.

Boelius kertoo haaveilleensa omakotitaloon muuttamisesta jo pitkään, joten muutos tuntuu luonnolliselta.

- Tähän olen loppujen lopuksi koko ajan tähdännyt, että pääsee pois keskustasta omakotitaloon, missä on oma piha ja oma rauha, Boelius sanoo kameralle kuvaamassaan materiaalissa.

Silti muutos myös jännittää.

- Ei voi tietää, mitä se sitten oikeasti on. Tässä maailmassa kaikki on mahdollista. Voi olla, etten tykkääkään siitä eikä se tunnukaan omalta jutulta.

Talon ostaminen herättää Boeliuksessa ylpeyttä.

- Minä, Tuure Elmeri Boelius, ostin omakotitalon 21-vuotiaana, koska halusin. Olen mahdollistanut sen omalla työlläni, ja se on hienoa. Tällaisena hetkenä koen jopa pientä ylpeyttä itsestäni, vaikka se ei yhtään suomalaista olekaan eikä sitä saisi ääneen sanoa muka, Boelius sanoo ja naurahtaa.

Myöhemmin samassa jaksossa Boelius pohtii uutta asuinpaikkaa elämäntilanteensa kannalta. Aiemmassa jaksossa hän kertoi kokeneensa hankalan eron edellisestä parisuhteestaan. Hän kertoo uudessa jaksossa olleensa yli puoli vuotta sinkkuna ja kaipaavansa rakkautta. Hän pohtii, voiko uusi asuinpaikka, jonne kestää julkisilla liikennevälineillä tulla tunnin verran Helsingin keskustasta, hankaloittaa tilanteita tällä saralla.

- Onko sille tavallaan syynsä, minkä takia ihmiset tekevät tällaisia ratkaisuja vasta, kun he löytävät jonkun tyypin, kenen kanssa vakiintua? Se, että teen näitä nyt yksin… Boelius sanoo ja kertoo monenlaisten ajatusten pyörivän nyt päässä.

Iholla-sarjasta julkaistaan kaksi uutta jaksoa torstaisin Discovery+-palvelussa, ja samat jaksot nähdään seuraavana torstaina TV5-kanavalla.

Lue myös: Iholla: Tuure Boelius avautuu rankasta erostaan - "Parisuhteeni loppui tosi rumasti"

Lue myös: Tuure Boelius julkaisi kaksi uutta singleä - räväyttää Instagramissa muuttuneella tyylillään

Kilpailut

Uusimmat