Kuva: AOP

Työn ja äitiyden yhdistäminen on vaikeaa ja sen myöntää myös Rihanna - "Tasapaino on lähes mahdotonta"

11.02.2023 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Supertähti esiintyy tämän vuoden Super Bowlin väliajalla.

Voit kuunnella koko artikkelin myös alta tai Podplaysta.

Supertähti Rihanna, 34, sai esikoislapsensa poikaystävänsä Asap Rockyn, 34, kanssa viime vuoden toukokuussa. Pieni vauva pitää kenet tahansa kiireisenä, mutta äitiyden lisäksi tähdellä on ollut myös paljon muitakin töitä paiskittavana. Rihanna on jo hetken aikaa tehnyt odotettua paluuta musiikkimaailman keskiöön, sillä hänet nähdään tänä sunnuntaina Super Bowlin väliaikaesiintyjänä. Työn ja äitiyden yhdistäminen on supertähden mukaan osoittautunut kuitenkin todella haastavaksi. 

- Tasapaino on lähes mahdotonta, sillä ihan sama miten katsot sitä, niin työ on aina sellainen asia, joka vie aikaa lapseltasi, Rihanna selittää. 

Äitiys on tuonut Rihannan elämään paljon iloa ja rutkasti lisää itsevarmuutta. Rihanna onkin sanonut, että äitiys inspiroi häntä tarttumaan myös Super Bowl –pestiin. Tästä huolimatta aika on nyt valuuttaa ja supertähden mukaan on tärkeää miettiä, mihin aikaansa haluaa laittaa ja mihin ei. 

- Kun teet päätöksiä mille töille aiot sanoa kyllä, niin sen täytyy olla sen arvoista, Rihanna sanoo. 

Rihanna on pitänyt matalaa profiilia esikoislapsensa kanssa, eikä hän ole esimerkiksi kertonut vauvan nimeä julkisuuteen. Joulukuussa tähti kuitenkin paljasti lapsensa kasvot maailmalle, kun tähti julkaisi videon esikoisestaan TikTokiin

Lue myös: Rihannasta uusi vahanukke Madame Tussauds'n museoon - yllä kristallikoristeinen piispan asu

Lue myös: Tässä on Golden Globe -gaalan parhaiten pukeutunut pariskunta

Lue myös: Rihanna rakastaa yksityisyyttään, mutta jakoi silti videon vauvastaan - lähde paljastaa miksi

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat