Kuva: Emilia Anundi

Iholla: Elina Gustafssonin sydäntäsärkevä hetki kouluvierailulla - kysymys lesboudesta hätkähdytti

18.02.2023 09:15 - Iiro Myllymäki

Ex-nyrkkeilijä kertoo Iholla-sarjassa, että yläkouluvierailu sai koskettavan käänteen.

Discovery+:ssa torstaina julkaistussa Iholla-jaksossa ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson, 31, menee yläkouluun vierailemaan ja puhumaan omasta elämäntarinastaan. Tavoitteena on rohkaista nuoria unelmoimaan. Kyse on lasten ja nuorten säätiön järjestämästä vierailusta.

- Tämähän on ihan meitsin juttu, Gustafsson sanoo ennen vierailulle menemistä.

Nainen kertoo samassa jaksossa, miten vierailu lopulta meni. Erityisesti yksi kohtaaminen jäi hänen mieleensä.

- Äsken tuolla koulukeikalla oli sydäntäsärkevä hetki. Yksi sellainen pieni tyttö tulee aika arkana siihen, katsoo minua syvälle silmiin ja kysyy, ”miten uskallat olla avoimesti lesbo”. Menin ihan lukkoon, Gustafsson sanoo kameralle polkiessaan kuntopyörää.

Hän vastasi tytölle kannustavasti.

- Sanoin, että ei sillä ole mitään väliä. Voit olla mitä vain. Pääasia on, että olet oma itsesi. Olet upea.

Tyttö kertoi Gustafssonille, että häntä on kiusattu alakoulusta lähtien. Gustafsson kannusti tyttöä, että kiusaajat kannattaa jättää omaan arvoonsa ja että tämä on juuri hyvä omana itsenään.

- Otin hänet tiukasti kainalooni, ja otimme yhteiskuvan.

Tyttö myös kertoi, että Gustafsson ja hänen tanssiparinsa Ansku Bergström olivat hänen lempiparinsa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Ohjelmassa tutustunut pari alkoi myöhemmin seurustella. He olivat ensimmäinen samaa sukupuolta oleva tanssipari Suomen TTK:ssa. Tästä Gustafsson on saanut paljon positiivista palautetta. Nainen kertoo Iholla-jaksossa saaneensa esimerkiksi lasten vanhemmilta viestejä siitä, miten tärkeinä roolimalleina he ovat Bergströmin kanssa olleet lapsille.

Iholla-sarjasta julkaistaan kaksi uutta jaksoa torstaisin Discovery+-palvelussa, ja samat jaksot nähdään seuraavana torstaina TV5-kanavalla.

Lue myös: Tuure Boelius osti omakotitalon 21-vuotiaana, iloitsee Iholla-sarjassa: "Ei saisi ääneen sanoa"

Lue myös: TTK:ssa rakastuneet Elina Gustafsson ja Ansku Bergström nauttivat lomasta - "Ihanin seikkailijatar"

Kilpailut

Uusimmat