Kuva: AOP

Lucy Hale avoimena syömishäiriöstään: "En voinut nauttia elämästä"

26.02.2023 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Hale kertoo onneksi päässeensä pois vahingollisesta kierteestä.

The Pretty Little Liars –sarjastakin tunnettu näyttelijä Lucy Hale, 33, on kertonut avoimesti syömishäiriöstään ja haasteellisesta suhteestaan liikuntaan, joka alkoi näyttelijän ollessa teini-ikäinen. Näyttelijä kertoo, että ongelmat syömisen kanssa kasvoivat lopulta niin suuriksi, että ne alkoivat hallitsemaan Halen elämää.

- Se on ainut asia, jota pystyin ajattelemaan.

- Sitten näin kehoni muuttuvan ja aloin rajoittaa syömistäni. Sitten siitä tuli... se hitaasti vain kasvoi ja kasvoi sellaiseksi, että en voinut nauttia elämästä. En voinut keskustella. En pystynyt keskittymään mihinkään, Hale sanoo.

Hale pystyi kuitenkin kuin ihmeen kaupalla keskittymään siitä huolimatta uraansa ja hän on oppinut vuosien varrella arvostamaan itseään.

- On ihme, että edes aloitin työn teon ja että pystyin keskittymään näyttelemiseen. Se oli loputon kierre ja en tiennyt miten päästä ulos siitä. Syömishäiriöiden ongelma on se, että se voi aina hiipiä takaisin niskan päälle. On päiviä kun en tunne oloani parhaaksi, mutta rakastan itseäni tarpeeksi ruokkiakseni kehoani, Hale kertoo. 

Lue myös: Hollywoodissa roihahti yllättävä romanssi: Lucy Hale, 31, ja Skeet Ulrich, 51, hempeilivät julkisesti

Lue myös: Drew Barrymoren syntymäpäivävideo ihastuttaa - "Voisin katsoa tämän uudestaan ja uudestaan"

Lue myös: Iholla: Paparazzi yllätti Sara Siepin ikävän osuvalla hetkellä - "Se on sairasta"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat