Kuva: AOP

Christina Aguilera puhuu ottamistaan esteettisistä hoidoista - "Kasvojeni on oltava aidot"

03.03.2023 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulaja Christina Aguilera kertoo turvautuneensa pistoshoitoihin, mutta laulaja harkitsee tarkkaan, millaisia hoitoja kasvoihinsa ottaa.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Laulaja Christina Aguilera, 42, puhuu Allure-lehden tuoreessa haastattelussa naisten ikääntymiseen liittyvistä paineista.

- Siihen liittyy paljon stigmoja ja paljon vanhanaikaisia ajatuksia siitä, että naisen tulisi näyttää tietynlaiselta ja että vanheneminen olisi häpeällistä. Ei ole väliä, mitä teet, vihaajia tulee olemaan, Grammy-voittaja pohtii.

Aguileran mukaan esteettisissä hoidoissa ei ole mitään väärää, vaan hän kertoo turvautuneensa itsekin pistoshoitoihin.

- Olen aina ollut avoimesti ylpeä kehostani ja ulkonäöstäni. Jokaisella on omansa ja meidän tulisi kunkin tehdä niin kuin koemme oikeaksi. Mielestäni siitä ei tule tuomita, laulaja kuvailee omaa suhdettaan esteettisiin hoitoihin.

Laulaja ei kerro yksityiskohtaisesti ottamistaan hoidoista, mutta hän kertoo harkitsevansa tarkkaan, mitä hän kasvoihinsa laittaa.

- Kun olen lavalla, kasvojeni on oltava aidot. Minulla on todella ilmeikkäät kasvot ja tunteideni tulee näkyä laulaessani. Minulla ei voi olla kivettyneitä, paikallaan olevia kasvoja.

Aguilera kertoo pitävänsä itsestään huolta muutenkin kuin esteettisillä hoidoilla.

- En ole koskaan ollut auringonpalvoja. Vampyyrimaiset tapani ovat hieman suojanneet ihoani. En tee 50-vaiheisia kauneudenhoitorutiineja, ne eivät vain ole minua varten. Joillekin ne saattavat sopia, laulaja toteaa.

Aguilera tunnetaan näyttävistä asuistaan, mutta kotonaan hän kertoo viihtyvän rennoissa vaatteissa.

- On tärkeää antaa tilaa ja rakastaa itsensä molempia puolia. Illalliselle lähtiessä haluaa tuntea itsensä upeaksi ja silloin sitä haluaakin laittautua, Aguilera valottaa.

- On kuitenkin tärkeää, ettei se ole ainoa määritelmä kauneudelle, että voisi tuntea itsensä seksikkääksi ja upeaksi kehossaan oli sitten millaisessa tilanteessa tahansa, laulaja summaa.

Lue myös: Lietsoiko Pink vanhaa riitaa Christina Aguileran kanssa? Selventää nyt puheitaan

Lue myös: Christina Aguilera toi legendaarisen chapsi-tyylinsä vuoteen 2021 - katso kuvat upeasta lookista

Lue myös: Christina Aguilera julkaisi uuden version Beautiful-musiikkivideosta - ottaa kantaa ulkonäköpaineisiin

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat