Kuva: AOP / Shutterstock

Gigi Hadid puhuu viihdemaailman nepotismista - 'Tiedän olevani etuoikeutettu'

09.03.2023 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Huippumalli Gigi Hadid kertoo vanhempiensa opettaneen, ettei pelkkään perhetaustaan tulee luottaa urallaan.

Huippumalli Gigi Hadid, 27, on ottanut osaa Hollywoodissa parhaillaan kuumana käyvään nepotismi-keskusteluun. Hadidin vanhemmat ovat televisiopersoona ja malli Yolanda Hadid sekä kiinteistömoguli Mohamed Hadid. Hadidin sisko Bella Hadid, 26, tekee myös uraa huippumallina.

- Teknisesti olen nepotisti-lapsi, Hadid toteaa London Times -julkaisun haastattelussa.

- Vanhempani olivat hyvin vaatimattomista lähtökohdista, malli jatkaa.

Nepostismilla tarkoitetaan sukulaisuussuhteen hyödyntämistä urallaan. Esimerkiksi vanhemmat saattavat suosia omia lapsiaan työmarkkinoilla, jolloin jälkikasvu hyötyy sukulaisuussuhteestaan.

Hadid myöntää tiedostaneensa oman etuoikeutensa.

- Olen aina tiedostanut olevani etuoikeutettu.

Hän kuitenkin huomauttaa haastattelussa, että hänen vanhempansa ovat opettaneet häntä olemaan luottamatta pelkästään perhetaustaansa.

- Vanhempani sanoivat minulle: 'vaikka sinulla on menestyneet vanhemmat, niin se ei tarkoita sitä, etteikö sinun pitäisi olla työssäsi niin mukava ja ahkera kuin vain voit olla', Hadid muistelee vanhempiensa opetuksia.

Nepotismikeskusteluun on ottanut aiemmin osaa muun muassa näyttelijä Kate Hudson, 43, joka kertoi aiemmin tänä vuonna mielipiteensä viihdemaailman etuoikeuksista. Hudson on näyttelijä Goldie Hawnin ja muusikko Bill Hudsonin tytär.

- Tämä nepotismijuttu... En oikeastaan välitä. Olemme tarinankertojaperhe. Se on ehdottomasti verissämme. Ihmiset voivat kutsua sitä miksi haluavat, mutta se ei muuta sitä. 

- Luulen, että on muita aloja, jossa se on yleisempää. Ehkä mallin työt? Nään sitä bisnesmaailmassa paljon enemmän kuin Hollywoodissa. Joskus olen ollut bisnestapaamisessa, että "hetkonen, kenen lapsi tämä on?", että tämä ihminen ei tiedä mitään, näyttelijä kommentoi tammikuussa.

Lue myös: Kate Hudson vähät välittää Hollywoodin nepotismista - kertoo nyt miksi

Lue myös: Miley Cyrusin äiti julkaisi kuvan Pako-sarjan tähden kanssa - seuraajat innostuivat

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat