Kuva: AOP

Riverdale-tähti avautuu Hollywoodin raadollisuudesta - "Tämä ala rohkaisee pahimpiin ominaisuuksiisi"

14.03.2023 22:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Cole Sprouse on tehnyt töitä viihdebisneksessä jo pienestä pitäen.

Riverdale-sarjastakin tuttu näyttelijä Cole Sprouse, 30, on puhunut suunsa puhtaaksi viihdebisneksestä. Sprouse on tehnyt töitä viihdealalla jo aivan pienestä pitäen ja hän nousi valtavaan kuuluisuuteen jo 8-vuotiaana saadessaan Ben Gellerin roolin huippusuositusta komediasarja Frendeistä. Myöhemmin Sprouse siirtyi varhaisteini-ikäisenä näyttelijäksi Disney Channelille, jossa hän niitti kaksosveljensä Dylan Sprousen, 30, kanssa mainetta The Suite Life of Zack and Cody -sarjan myötä. Vaikka näyttelijä on kertonut rakastuneensa esiintymiseen jo varhain, toteaa hän silti viihdebisneksen tuovan ihmisistä usein esiin juuri ne pahimmat puolet. 

- Tämä ala monin tavoin rohkaisee sinua ihmisenä pahimpiin ominaisuuksiisi. Narsismi, itsekkyys, ahneus – monet näistä asioista, jotka olemme oppineet tuntemaan käytännössä pääsynteinä, näyttelijä sanoo. 

Sprousen mukaan monet nuoret esiintyjät hakeutuvat alalle pitääkseen perheensä "leivässä". Myös Sprouse koki nuorena paljon paineita kasvatuksensa puolesta ja hän epäileekin, että sen vuoksi hän jatkaa samalla polulla edelleen.  

- En voi elää ilman taidetta… ilman esityksiä tai jonkinlaista ilmaisua, koska se todellakin on kaikki mitä tiedän ja olen tuntenut kahdeksan kuukauden ikäisestä asti, Sprouse kertoo. 

Lue myös: Frendien rakastettu lapsinäyttelijä kertoo urapolkunsa olleen kivulias: "Kuuluisuus on trauma"

Lue myös: Riverdale-näyttelijä hulvattomassa scifi-elokuvassa - traileri keräsi hetkessä miljoonayleisön

Lue myös: Riverdale-tähti pidätettiin mielenosoituksessa: "Meidät laitettiin nippusiteisiin"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat