Kuva: AOP / Pasi Murto

Viivi Huuska täyttää vuosia - veli Cristal Snow jakoi ihania yhteiskuvia vuosien takaa

23.03.2023 12:15 - Iiro Myllymäki

Cristal Snow ja Viivi Huuska ovat erittäin läheisiä keskenään.

Juontaja ja mediapersoona Cristal Snow on jakanut Instagram-päivityksen siskonsa Viivi Huuskan syntymäpäivän kunniaksi. Muun muassa musiikkivideo-ohjaajana ja valokuvaajana työskennellyt Huuska täyttää tänään torstaina 34 vuotta.

Cristal Snow, oikealta nimeltään Tapio Huuska, 47, on jakanut päivityksessään neljä yhteiskuvaa siskonsa kanssa vuosien varrelta. Lisäksi hän on kirjoittanut koskettavan ja hauskan syntymäpäivätekstin päivitykseen.

”Hyvää syntymäpäivää sisko, tytär, ystävä rakas. Sä se vanhenet ja mä vaan nuorenen. En ymmärrä miten se on edes mahdollista?” Cristal Snow aloittaa päivityksensä.

”Sä oot niin aikuinen. Ja se on tapahtunut ihan liian nopeesti. Joskus toivon, että asuttais vieläkin Martinlaaksossa ja kaikki vasta olis kummallakin vielä edessä. Mieti, siel pienessä kopissa me haaveiltiin muuttaessa kaikesta ja ensimmäisen vuoden aikana siellä Martsarissa se kaikki alkoi toteutumaan”, Cristal Snow jatkaa.

Cristal Snow (kuva: AOP / Timo Korhonen)

Tällä Cristal Snow viittaa aikaan, jolloin Huuska teininä asui yhdessä isoveljensä kanssa Vantaan Martinlaaksossa. Sisko ja veli ovat monesti puhuneet julkisuudessa erittäin lämpimistä väleistään. Huuska yllätti siskojensa kanssa Cristal Snow’n juuri MTV3:n Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelmassa.

”Aikamoinen matka ja mitä viel edessä. They don’t even know”, Cristal Snow päättää kirjoituksensa.

Päivityksen pääsee katsomaan kokonaisuudessaan alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Yksi ystävänpäivä jäi ikimuistoisena Cristal Snow'n mieleen - "Sovin liian monet treffit samalle päivälle"

Lue myös: Cristal Snow sai ryöpytystä esiintymisestään Ylen uutuusohjelmassa - "Pilasin kuulemma uuden viihdeohjelman"

Kilpailut

Uusimmat