Kuva: AOP

Terveysongelmien kanssa kamppaileva Céline Dion täytti 55 vuotta

03.04.2023 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Céline Dion kertoi viime joulukuussa sairastavansa harvinaista jäykkyysoireyhtymää, jonka vuoksi hän on joutunut perumaan Euroopan kiertueensa.

Laulaja Céline Dion, 55, on saanut lukuisia syntymäpäiväonnitteluja läheisiltään täytettyään 55 vuotta maaliskuun 30. päivä. Muun muassa tulevassa Love Again -elokuvassa Dionin kanssa nähtävät Priyanka Chopra ja Sam Heughan onnittelivat sosiaalisessa mediassa kanssanäyttelijää.

- Aivan kuin elokuvassamme, olet oikean elämän hyvä haltiatar, Chopra toteaa Instagram Reel -videollaan.

- Kiitos maailmalle antamastasi rakkaudesta ja musiikista, Heughan jatkaa.

- Olemme onnekkaita saadessamme tuntea sinut ja toivotamme sinulle mitä parhainta syntymäpäivää, Chopra summaa videolla.

Kanssanäyttelijöiden tekemä video on jaettu niin ikään laulajan Facebook-sivulla. Julkaisun yhteydessä Dion kiittelee saamistaan onnitteluista.

Dion kertoi viime joulukuussa sairastavansa harvinaista jäykkyysoireyhtymää. Hänen mukaansa jäykkyysoireyhtymä on harvinainen, neurologinen sairaus, joka saattaa aiheuttaa spasmeja, eli lihaskouristuksia.

- Kuten tiedätte, olen aina ollut avoin. En ole ollut aiemmin valmis kertomaan asiasta, mutta nyt olen, Dion totesi Instagramiin jakamallaan videolla.

- Olen kärsinyt pitkään terveysongelmista. Minun on ollut vaikea kohdata nämä haasteet sekä puhua siitä, mitä olen käynyt läpi, laulaja jatkoi julkaisussaan.

- Valitettavasti spasmit ovat jokapäiväisiä. Välillä se vaikeuttaa kävelyäni, enkä pysty käyttämään äänihuuliani laulaakseni kuten ennen. Tuntuu pahalta kertoa tämän tarkoittavan sitä, etten pysty aloittamaan Euroopan kiertuettani helmikuussa, Dion kertoi tuolloin.

Dionilla on kolme yhteistä lasta edesmenneen puolisonsa René Angélilin kanssa. René-Charles, 21, sekä 12-vuotiaat kaksoset Eddy ja Nelson.

Lue myös: Céline Dion kertoo sairastavansa harvinaista neurologista sairautta - 'En pysty laulamaan kuten ennen'

Lue myös: Céline Dion kärsii vakavista terveysongelmista - peruu kaikki talven keikat

Lue myös: Céline Dionin terveysongelmat jatkuvat, peruu taas keikkojaan - "Minun täytyy olla kärsivällisempi"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat