Kuva: AOP / Shutterstock

Greyn anatomia -sarjasta tutun Caterina Scorsonen kotona raju tulipalo - neljä lemmikkiä menehtyi

04.04.2023 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Caterina Scorsone ehti pelastaa kolme lastaan kotona riehuvasta tulipalosta.

Greyn anatomia -sarjasta tunnettu näyttelijä Caterina Scorsone, 41, kertoo Instagram-tilillään kotinsa tuhoutuneen hiljattain tulipalossa. Näyttelijän mukaan hänen neljä lemmikkiään menehtyi tulipalossa.

Scorsone on jakanut Instagramissa kuvan tuhoutuneesta kodistaan ja menehtyneistä lemmikeistään. Näyttelijä menetti kolme kissaa ja koiran.

Julkaisun mukaan näyttelijä oli kotona lastensa kanssa palon syttyessä. Scorsonella on kolme tytärtä yhdessä entisen puolisonsa Rob Gilesin kanssa: Eliza, 10, Paloma, 6, ja Arwen, 3.

"Pari kuukautta sitten taloni paloi. Olin valmistelemassa lapsiani nukkumaan kylpemisen päätteeksi, savua alkoi tunkeutumaan ammeen ympärille. Kun katsoin käytävään, paksua mustaa savua oli jo muodostunut ja se täytti koko talon", näyttelijä kuvailee julkaisussaan.

"Yksi asia tulipaloihin liittyen: ne etenevät nopeasti. Minulla oli noin kaksi minuuttia aikaa saada kolme lastani ulos talosta ja pakenimme asunnosta ilman edes kenkiä jaloissamme. Mutta pääsimme ulos ja siitä olen ikuisesti kiitollinen", näyttelijä jatkaa.

"Suruksemme menetimme neljä lemmikkiämme", Scorsone toteaa julkaisussa.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näyttelijä kiittää julkaisussaan apuaan tarjonneita naapureitaan sekä pelastushenkilökuntaa. Hän kiittelee myös lastensa koulun vanhempia, jotka ovat näyttelijän mukaan avustaneet omaisuutensa menettänyttä perhettä lahjoittamalla leluja ja kirjoja. Hän kiittää myös ystäviään saamistaan vaatteista ja tarvikkeista.

Lue myös: Koomikko Jay Leno vakavassa tulipalossa - palovammoja kasvoissa ja käsissä

Lue myös: Moni lataa kännykkää tavalla, jossa piilee tulipaloriski: "Tilanne voi olla hengenvaarallinen"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat