Kuva: AOP

Hyvästi platinablondi, Miley Cyrus esitteli uuden tyrmäävän hiusvärinsä - uusi look hurmaa

25.04.2023 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Cyrus on viihtynyt jo pitkään platinablondina, mutta nyt hän on ottanut askeleen täysin eri suuntaan.

Supertähti Miley Cyrus, 30, tunnetaan laulutaitojensa lisäksi myös räväköistä tyylivalinnoistaan ja muuttuvista hiustyyleistään. Cyrus on nähty viime vuosien aikana niin pitkillä kuin lyhyilläkin hiuksilla ja on ollut otsa- ja takatukkaa, mutta yksi asia on säilynyt: nimittäin vaalea hiusväri. Hän on viihtynyt jo pitkään platinablondissa hiusvärissä, jossa hiusten alaosa oli värjätty tummanruskealla, mutta nyt supertähti on ottanut ison askeleen kohti luonnollisempaa värivalintaa, kun hän paljasti uuden hiusvärinsä The Daily Front Row -muotigaalassa Los Angelesissa.

Cyrusin hiukset ovat tätä nykyä kauniin ruskeat. Hiusten alaosien hiussuortuvat on värjätty selkeästi tummemmiksi, mutta sen sijaan päällimmäiset hiukset on jätetty vaaleanruskeiksi. Cyrusin kasvoja kehystäviin hiussuortuviin on värjätty myös hauska kontrasti: toinen puoli on tummempi kuin toinen. Päälleen supertähti oli pukenut tyylikkään Versacen pikkumustan ja käsissään hänellä oli näyttävät pitkät nahkahanskat.

Voit katsoa kuvan uudesta tyylistä alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Miley Cyrus toi poikaystävänsä punaiselle matolle - katso harvinaiset yhteiskuvat

Lue myös: Miley Cyrus julkaisi odotetun albuminsa lisäksi myös uuden musiikkivideon, fanit innostuivat - "Tämä albumi on mestariteos"

Lue myös: Miley Cyrus juhlii jättihittinsä menestystä - myös Suomi mainittu

Kilpailut

Uusimmat