Kuva: AOP

Jason Momoa poseerasi ilman paitaa kansikuvassa - fanit hämmästelevät erästä yksityiskohtaa

30.04.2023 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Momoan rintatatuointi on herättänyt hämmennystä sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä Jason Momoa, 43, antoi pitkän haastattelun Men's Health -julkaisulle ja poseerasi lehden kansikuvassa ilman paitaa. Haastattelussa Momoa puhui muun muassa tulevasta Fast X -elokuvasta sekä Aquaman-leffan menestyksestä. Fast X on Fast & Furious -saagan uusin osa, joka julkaistaan muutaman viikon päästä. Momoa näyttelee leffassa pahista. 

Men's Health julkaisi kansikuvan myös sosiaalisessa mediassa, jossa muutamat seuraajat ovat hämmästelleet Momoan rinnassa olevaa tatuointia.

"Miksi Momoalla on tuollainen tatuointi rinnassaan?" eräs esimerkiksi pohtii.

Kyseinen tatuointi on omistettu Momoan lapsille, Lolalle ja Wolfille. Molemmat lapsista piirsivät nimikirjoituksensa Momoan rintaan ja Momoa päätti ikuistaa ne tatuoimalla. 

Näet kuvan Momoasta alta tai tästä. 

Fast X -elokuvassa Vin Dieselin esittämä Dominic Toretto ja hänen perheensä ovat vaarassa, sillä huumelordi Hernan Reyesin poika haluaa kostaa isänsä puolesta. Huumelordin poikaa näyttelee Jason Momoa.

Momoan ja Dieselin lisäksi elokuvaa tähdittävät muun muassa Jason StathamBrie LarsonTyrese GibsonJohn CenaLudacrisMichelle Rodriguez sekä Sung Kang.

Fast X julkaistaan 17. toukokuuta. 

Lue myös: Jason Momoa juontaa uuden kilpailuohjelman - trailerilla valtava määrä katselukertoja

Lue myös: Vin Diesel ja Jason Momoa kohtaavat Fast X -elokuvassa - trailerilla valtava suosio

Lähde: Body Art Guru

Kilpailut

Uusimmat