Kuva: AOP

Anne Heche saatettiin haudan lepoon - kuolemasta yhdeksän kuukautta

16.05.2023 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Anne Heche menehtyi viime elokuussa auto-onnettomuudessa saamiinsa vammoihin.

Viime elokuussa menehtynyt näyttelijä Anne Heche on saatettu haudan lepoon. Heche haudattiin äitienpäivänä Los Angelesissa yksityisessä hautajaistilaisuudessa. Seremoniaan ottivat osaa muun muassa Hechen lapset Homer Laffoon ja Atlas Heche Tupper

- Hän rakasti intohimoisesti ja syvästi. Hänen perintönsä ja hänen jälkikasvunsa kiittävät saamastaan tuesta ja rakkaudesta näinä vaikeina aikoina. Hänen lapsensa ovat kiitollisia voidessaan kunnioittaa äitiään äitienpäivänä, näyttelijän edustaja toteaa tiedotteessaan. 

Emmy-palkittu näyttelijä törmäsi perjantaina 5. elokuuta Mini Cooper -autollaan taloon Los Angelesissa sijaitsevalla Mar Vistan asuinalueella. Los Angelesin palolaitoksen mukaan autolla oli ollut törmäysvaiheessa paljon nopeutta, minkä vuoksi auto syttyi törmäyksen seurauksena liekkeihin.

Näyttelijä nousi vuosituhannen vaihteessa otsikoihin myös yksityiselämänsä vuoksi, sillä hän oli vuosina 1997-2000 suhteessa koomikko Ellen DeGeneresin kanssa. Pariskunnan suhde herätti tuolloin runsaasti huomiota.

Myöhemmin hän oli naimisissa kuvaaja Coleman Laffoonin kanssa ja heillä on suhteestaan yhteinen lapsi. Pariskunta erosi kuitenkin vuonna 2007. Heche seurusteli loppuelämänsä James Tupperin kanssa ja heillä on vuonna 2009 syntynyt lapsi.

Lue myös: Anne Hechen kuolinsyy julkistettiin - kärsi lukuisista kolarin aiheuttamista vammoista

Lue myös: Ally McBeal -sarjan näyttelijä kärsii vakavista aivovammoista - ei odoteta selviävän

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat