Kuva: SHUTTERSTOCK

Harry ja Meghan joutuivat "lähes katastrofaaliseen" takaa-ajoon - taksinkuljettaja ei kuitenkaan kutsuisi tapausta takaa-ajoksi

18.05.2023 14:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Sussexin herttuapari oli palaamassa palkintoseremoniasta New Yorkissa, kun paparazzit lähtivät jahtaamaan heidän taksia.

Britannian prinssi Harry ja hänen vaimonsa Meghan osallistuivat New Yorkissa Woman of Vision -palkintoseremoniaan. Tilaisuudessa oli mukana myös Meghanin äiti Doria Ragland. Ms. Foundation for Women palkitsi tilaisuudessa herttuatar Meghanin.

Heidän poistuttua tilaisuudesta taksilla, alkoivat paparazzivalokuvaajat jahtaamaan heitä takaa, kertoo prinssi Harryn tiedottaja. Tilannetta kuvailtiin ”katastrofaaliseksi läheltä piti -takaa-ajoksi”.

Tiedottajan mukaan takaa-ajo kesti yli kaksi tuntia ja häiritsi muuta liikennettä merkittävästi. Paparazzien kerrotaan käyttäytyneen myös hyvin aggressiivisesti.

New Yorkin poliisi vahvisti välikohtauksen, johon liittyi valokuvaajia sekä prinssi Harry ja herttuatar Meghan.

(kuva: AOP)

Kuitenkin Harrya, Meghania ja hänen äitiään kuljettanut taksikuski ei näe tilanteen kulkua samalla tavalla. Hän kertoi The Washington Postin haastattelussa, ettei tilanne hänen mielestään vaikuttanut kovin vaaralliselta. Taksikuski sanoi, ettei kutsuisi tilannetta takaa-ajoksi eikä tuntenut missään vaiheessa olevansa vaarassa.

Buckingamin palatsi ei kommentoi asiaa. Palatsia on tavoitellut yhdysvaltalaismedia CNN.

Prinssi Harry ja Meghan luopuivat kuninkaallisista tehtävistään vuonna 2020 ja muuttivat Britanniasta Yhdysvaltoihin. Yhdeksi syyksi muutolle he ilmoittivat pariin kohdistuvan jatkuvan mediahuomion, jonka pari koki häiritsevänä.

Prinssi Harryn äiti prinsessa Diana kuoli vuonna 1997 auto-onnettomuudessa, joka sattui paparazzien jahdatessa autoa.

Lue myös: Meghan Markle säväytti kultaisessa olkaimettomassa mekossa palkintogaalassa

Lue myös: Huomasitko? Jill Bidenin ja Finnegan Bidenin asuihin oli piilotettu voimakas viesti kruunajaisissa

Lue myös: Prinssi Williamin kerrottaan suunnittelevan jo omia kruunajaisiaan - eivät tule olemaan samanlaiset kuin isällään

Lähde: The Washington Post

Kilpailut

Uusimmat