Kuva: AOP

Miley Cyrus paljastaa Flowers -kappaleen sanoman olleen alun perin surullinen - "En voi rakastaa itseäni paremmin kuin sinä voit"

19.05.2023 14:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Artisti Miley Cyrus avaa Britannian Voguessa Flowers -kappaleensa taustoja.

Artisti Miley Cyrus julkaisi tammikuussa itsensä rakastamisesta kertovan kappaleen Flowers. Kappaleessa lauletaan muun muassa kuinka itselleen voi ostaa kukkia ja kuinka itseään voi rakastaa paremmin kuin toinen.

Kappaleesta tuli heti valtava hitti ja se nousi kuuntelulistojen kärkeen. Myös sosiaalinen media täyttyi nopeasti videoista, joissa Flowers -kappaletta lauletaan voimaannuttavana biisinä. Nyt Cyrus kuitenkin paljastaa Britannian Voguen haastattelussa kirjoittaneensa kappaleen sanoman alun perin hyvin erilaiseksi.

– Kertosäe meni alun perin näin: voin ostaa itselleni kukkia, kirjoittaa nimeni hiekkaan, mutta en voi rakastaa itseäni paremmin kuin sinä voit, kertoo Cyrus.

Cyrus sanoo kirjoittaneensa alun perin hyvin surullisen kappaleen.

– Tietenkin voin olla oma rakastajani, mutta sinä olet paljon parempi, sanoo Curys avaten kappaleen alkuperäistä sanomaa.

(kuva: AOP)

Lopulta Curys päätti, että on parempi voittaa kuin surkutella. Hän kertoo kappaleen olevan ”fake it till you make it” -ajattelutapaa eli teeskentele kunnes pääset tavoitteeseesi. Hän lisäsi olevansa tämän ajattelutavan suuri fani.

Vain hetki Flowers kappaleen julkaisun jälkeen, alkoi internetissä kiertää villit spekulaatiot siitä, kertooko kappale artistin entisestä aviomiehestä Liam Hemsworthista. Haastattelussa Cyrus ei myönnä ajatusta siitä, että albumi kertoisi hänen menneisyydestään ja sisältäisi viittauksia esimerkiksi hänen entiseen aviomieheensä.

Spekulaatiot laittoi liikkeelle erityisesti kappaleen julkistamispäivä. Se julkaistiin 13. tammikuuta eli juuri Hemsworthin syntymäpäivänä. Kappale myös muistuttaa merkittävästi laulaja Bruno Marsin vuoden 2012 hittiä When I Was Your Man. Kappale on kuin suora vastaus Marsin sanotuksiin. Hemsworthin on spekuloitu omistaneen When I Was Your Man -kappaleen Cyrukselle vuonna 2013 parin ensimmäisen kihlauksen aikaan.

Cyrus laulaa myös kappaleessa vapaasti suomennettuna ”rakensimme kodin ja katsoimme sen palavan”. Tämän on spekuloitu liittyvän vuoteen 2018, jolloin Hemsworthin ja Cyrusin koti tuhoitui Kaliforniassa riehuneessa maastopalossa.

Lue myös: Miley Cyrusin äiti on mennyt kihloihin Pako-sarjan tähden kanssa

Lue myös: Hyvästi platinablondi, Miley Cyrus esitteli uuden tyrmäävän hiusvärinsä - uusi look hurmaa

Lue myös: Miley Cyrus toi poikaystävänsä punaiselle matolle - katso harvinaiset yhteiskuvat

Lähde: Britannian Vogue

Kilpailut

Uusimmat