Kuva: AOP

Miley Cyrus ymmärsi vasta aikuisena, kuinka pahasti hänet nuorena tuomittiin - "Kannoin syyllisyyttä ja häpeää"

27.05.2023 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Cyrusin tyylimuutos hittisarja Hannah Montanan pääroolin jälkeen oli aikoinaan monille kova pala purtavaksi.

Supertähti Miley Cyrus, 30, tunnetaan musiikkinsa lisäksi räväkästä tyylistään ja esiintymisistään. Cyrus tuli tunnetuksi Disney Channelin hittisarjasta Hannah Montana, jonka jälkeen hänen tyylinsä muuttui radikaalisti tähden kasvaessa aikuiseksi.

Cyrus kohautti muun muassa vuoden 2013 MTV Video Music Awards -gaalassa yhteisesityksellä Robin Thicken kanssa, kun Blurred Lines -hitin esityksen aikana Cyrus twerkkasi Thickeä vasten. Tämän lisäksi vuonna 2013 ilmestyi myös musiikkivideo hittibiisistä Wrecking Ball, jossa tähti esiintyy alasti purkupallon kyydissä. Cyrus oli noihin aikoihin juuri ja juuri parikymppinen. Monet eivät olleet Cyrusin tyylinmuutoksesta innoissaan, vaan häntä kritisoitiin ankaralla kädellä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Tähti kertoo yrittäneensä tehdä pesäeroa lapsuuden roolihahmoonsa, mutta saatu negatiivinen palaute iski lujaa.

- Kannoin syyllisyyttä ja häpeää ympärilläni vuosia siitä, että olin aiheuttanut niin paljon kiistaa ja järkytystä. 

Supertähti on tajunnut myöhemmin, kuinka jyrkästi hänen muuttunut tyylinsä ja toimensa teilattiin aikuisten toimesta. 

- Nyt kun olen aikuinen, tajuan, kuinka ankarasti minut tuomittiin. 

- Minut tuomittiin pahasti lapsena aikuisten toimesta ja nyt itse aikuisena tajuan, etten itse ikinä tuomitsisi ankarasti lasta, Cyrus kertoo. 

Tähti kertoo, että kritiikin lisäksi häntä on riepoteltu mediassa myös muiden asioiden tiimoilta Hänestä oli aikoinaan tehty esimerkiksi artikkeli, jossa kiinnitettiin huomiota hänen akneensa ja siihen oli liitetty repäisevä otsikko hänen ihostaan: "A Breakout year!". Cyrus kertoo, että moinen tuntui pahalta parikymppisestä supertähdestä, kuten se olisi tuntunut kenestä tahansa. Tätä ei kuitenkaan välttämättä aina ymmärretä perinteisessä tai sosiaalisessa mediassa.

- Miksi kukaan luuli, että olisin ihminen jota ei satuttaisi tuollainen? Olin selkeästi 20-vuotias tyttö. Olin 20-vuotiaana samanlainen kuin kuka tahansa kaksikymppinen. Luulet, että olet kasvanut, mutta nyt olen ihan, että 'ei, olin täysin lapsi', Cyrus toteaa. 

Lue myös: Miley Cyrus kertoo, kuinka tapasi poikaystävänsä

Lue myös: Miley Cyrus paljastaa Flowers -kappaleen sanoman olleen alun perin surullinen - "En voi rakastaa itseäni paremmin kuin sinä voit"

Lue myös: Miley Cyrusin äiti on mennyt kihloihin Pako-sarjan tähden kanssa

Lähde: British Vogue 

Kilpailut

Uusimmat