Kuva: AOP

Succession-tähti Sarah Snook on saanut lapsen - 'Elämäni on jälleen muuttunut'

30.05.2023 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tuoreet vanhemmat avioituivat vuonna 2021 pitkän ystävyyden jälkeen.

Suositusta Succession-sarjasta tunnettu näyttelijä Sarah Snook, 35, on saanut ensimmäisen lapsensa yhdessä puolisonsa, koomikko Dave Lawsonin, 44, kanssa. Snook kertoo asiasta Instagram-tilillään vain päivä Succession-sarjan viimeisen jakson julkaisusta.

Snook kertoo julkaisussaan kaipaavansa sarjaa, joka on merkinnyt hänelle paljon. Hän kertoo jäävänsä kaipaamaan sarjan työryhmää sekä olevansa kiitollinen kokemuksesta.

"Katsoin juuri viimeisen kauden viimeisen jakson jostakin sellaisesta, joka on muuttanut elämääni. Ja nyt elämäni on jälleen muuttunut", Snook kirjoittaa kuvan yhteydessä, jossa näkyy vauvan pää.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Snook kertoi raskaudestaan maaliskuussa Succession-sarjan ensi-illassa. Tuolloin 32:lla raskausviikolla ollut näyttelijä oli pukeutunut mustaan jumpsuitiin.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Snook ja Lawson menivät naimisiin vuonna 2021. Pariskunnan suhteen taustalla oli pitkään jatkunut ystävyys, joka lopulta muotoutui romanttiseksi parisuhteeksi. 

- Olemme olleet kavereita vuodesta 2014 asti. Olemme asuneet ja matkustaneet yhdessä ja olemme aina olleet innoissamme, kun olemme nähneet, mutta se on ollut täysin platonista. Emme vain ole koskaan olleet sinkkuja samaan aikaan. Minä kosin, ja menimme naimisiin helmikuussa takapihallani, Snook on kertonut Australian Voguessa vuonna 2021.  

Lue myös: Succession-tähti odottaa ensimmäistä lastaan

Lue myös: HBO:n hittisarja jatkuu pian - traileri sai fanit innostumaan

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat